Formaya yeni adaylar

Güncelleme Tarihi:

Formaya yeni adaylar
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 14, 2015 01:08

Ankaragücü yönetimi transfer yasağını askıya alıp yeni sezona güçlü bir kadro ile girmeyi hedeflerken, anlaştığı isimleri antrenmana çıkardı.

Haberin Devamı

İşte, sarı-lacivertli formaya aday yeni isimler: Genç sezon Osmanlıspor’da görev yapan 34 yaşındaki forvet Mehmet Yıldız. 2011 yılından bu yana Akhisar Belediye’de forma giyen 33 yaşındaki kanat oyuncusu Sertan Vardar. Biten sezonu Elazığspor’da geçiren, 32 yaşındaki kaleci Ferhat Odabaşı. Elazığspor forması ile geride kalan sezon 15 maç oynalan, 30 yaşındaki stoper Murat Sözgelmez. Geride kalan sezon Denizlispor’da görev alan ve çıktığı 35 maçta 2 gol atan 35 yaşındaki forvet Emrah Bozkurt. Ankaragücü’nde profesyonel olduktan sonra Göztepe’ye giden, geride kalan sezonu Kartalspor’da kiralık geçiren 21 yaşındaki Enes Kubat. Geçen sezonun ilk yarısını Nazilli Belediyespor, ikinci devresini de 1461 Trabzonspor forması altında geçiren 28 yaşındaki Mustafa Öztürk. Orduspor ve Giresunspor formaları giyen 30 yaşındaki savunmacı Adem Sağlam ve 2014-15 sezonunda Gaziantep BŞB formasıyla 26 maça çıkan, 31 yaşındaki Salih Sefercik.
Başkent ekibi yönetiminin listesindeki isimlerden birinin de daha önce Ankaraspor ve Ankaragücü formaları giyen, sezon başında antrenmana çıktığı Karşıyaka ile peşinat konusunda uzlaşı sağlayamayan 35 yaşındaki Hürriyet Güçer olduğu öğrenildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!