Formama layık olacağım

Güncelleme Tarihi:

Formama layık olacağım
Oluşturulma Tarihi: Haziran 28, 2010 10:40

Trabzonspor'un genç oyuncusu Barış Memiş, geçen yıl hayal kırıklığı yarattığını, bu yıl daha konuşmayacağını, bütün benliği ve gücüyle çok çalışarak formaya layık olacağını söyledi.

Bordo-mavili takımda 18 yaşında forma giymeye başlayan, ancak geçen sezon fazla forma şansı bulamayan Barış Memiş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bu sezonun tüm camiaya hayırlı olmasını dileyerek, sakatlıklardan uzak, istedikleri şekilde bir kamp dönemi geçirmeyi temenni ettiğini belirtti.
Trabzonspor'un her zaman lige şampiyonluk hedefi ile başlayan bir takım olduğunu ifade eden Barış Memiş, “İnşallah bu uzun maratonu şampiyon olarak tamamlarız, kulübümüzü, camiamızı istediğimiz yere getiririz” dedi.

Geçen yıl hayal kırıklığı yarattığının farkında olduğunu vurgulayan Barış Memiş, şöyle dedi: “Bu yıl ne olursa olsun konuşmayacağım. Hep televizyonlara röportaj veriyorum, 'şöyle olacak, böyle olacak' diyorum, ama icraat yapmıyorum. Bunun için hiç konuşmamak lazım. Sahada kendimi göstermem lazım. Onun için ben de fazla konuşmayacağım, bütün benliğimle, gücümle çok çalışacağım ve camiaya layık olacağım.”

Geçen yıl Ziraat Türkiye Kupası'nı kazandıklarını, ligde ise istedikleri başarıyı yakalayamadıklarını anlatan Memiş, “İyi bir takımımız var. Geçen yıl gücümüzü gösterdik, ancak sezon başında kaybettiğimiz puanlardan dolayı ligi istediğimiz yerde bitiremedik. Şampiyonluk için var gücümüzle çalışacağız, şampiyon olamamamız için hiçbir neden yok. Çok iyi bir kadro oluşturduk, rekabet ortamı çok yüksek olacak. İnşallah Trabzonspor'da şampiyonluk özlemine son vereceğiz” diye konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!