Folkart Academy'den yıl sonu gösterisi

Güncelleme Tarihi:

Folkart Academyden yıl sonu gösterisi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 07, 2018 08:53

Folkart Academy'den yıl sonu gösterisi

Haberin Devamı

İZMİR'deki Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu'nda düzenlenen Folkart Academy Yıl Sonu Gösterisi ve Mezuniyet Töreni'nde, bale, çağdaş dans, polifonik koro, halk oyunları ve salon dansları eğitimi alan öğrenciler, davetlilere unutulmaz bir gece yaşattı.

Folkart bünyesinde geçen yıl tiyatro atölyesi ile eğitim hayatına adım atan Folkart Academy'de bu yıl yeni alanlarda da eğitimler verildi. Tiyatro Atölyesi'nin yanı sıra Sosyal Latin Dansları Atölyesi, Halk Oyunları Atölyesi ve Bale Eğitimi Atölyesi'nde eğitimler verildi. Salsa, bachata, zeybek, bale, modern bale eğitimlerinden farklı olarak, polifonik koro da kuruldu. Tiyatro eğitimi alan 300 öğrenci haricinde diğer dallarda eğitimlerini tamamlayan öğrenciler, Folkart Academy Yıl Sonu Gösterisi ve Mezuniyet Töreni'nde hünerlerini sergiledi. 300 öğrencinin sergilediği performans izleyicilerden tam not aldı.

Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu'ndaki gösteriler Murat Kodallı yönetimindeki orkestranın müzik şovu ile başladı. Gecenin sunuculuğunu Ziya Kürküt yaptı. Klasik bale eğitimi alan 6-9 yaş ve 10-14 yaşındaki çocuk balerin ve baletler gösterileriyle davetlileri adeta büyüledi. Öğrenciler, Uyuyan Güzel ve Kuğu Gölü eserlerini sahneledi. Ayrıca İspanyol Dansı ve Çingene Dansı da izleyenlerden tam not aldı. Salon danslarında ise bacahata ve salsa gösterisi izleyenleri coşturdu. Folklor alanında ise Harmandalı Zeybeği izleyenlerden yoğun alkış aldı. Folkart Academy bünyesinde eğitim alan 100 kişilik Polifonik Koro ise birbirinden güzel şarkıları seslendirdi. Polifonik koroya çağdaş dans eğitimi alan öğrenciler, dans gösterileri ile eşlik etti. Öğrenciler gecede sertifikalarını da aldı. Gösterilerin sonunda tüm Folkart Academy öğrencileri sahnede Lüküs Hayat isimli şarkıyı söyledi.

Gösteriler, Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak başta olmak üzere kalabalık bir veli ve davetli topluluğu tarafından ilgi ve beğeniyle izlendi.

Mehmet KURT / İZMİR, (DHA)

Fotoğraf Parametresi: FolkartAYilsonu

01)Çetin Koçak, Mesut Sancak, Adnan Cinstaş, Tarkan Önal

02)Şebnem Nazlı Özdemir

03)Caner Adıgüzel

04)Sultan Vural

05)Gözde Aydın, Şule Demirezen

06)Ünal- Efsun Ersözlü, Bora Severcan

07)Ceylan Özyiğit

08)Muhittin Akbel

09)Mine Balcı

10)Cansu Çam, Murat Kodallı, Sude Bozkurt

11)Volkan Severcan, İbrahim Raci Öksüz

12)Yağmur Çokgenç

13)Şafak Ersözlü

14)Eda- Barış Güngör

15)İrem Cengiz

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!