Folkart Academy kayıtları başladı

Güncelleme Tarihi:

Folkart Academy kayıtları başladı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 10, 2017 13:22

Folkart Academy kayıtları başladı

Haberin Devamı

İZMİR'de, Folkart bünyesinde sanat eğitimleri için kurulan Folkart Academy'nin yeni dönem kayıtları başladı.

Geçtiğimiz dönem Ustalarla Tiyatro Atölyesi programıyla 628 kişinin eğitim aldığı Folkart Academy'nin yeni dönem kayıtları başladı. Geçen nisan-mayıs-haziran aylarını kapsayan 'Bahar Dönemi'nde Folkart Academy eğitimlerine katılmak için 15 bin kişi başvurmuştu. 'Güz Dönemi'nde de yine Türkiye'nin dört bir yanından yoğun başvuru yapılması bekleniyor.

Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, "Folkart Academy ile sanat alanındaki eğitimlerimizi sürdürülebilir kılmak istiyoruz. Bu doğrultuda eğitimlerimizin ikinci döneminin kayıtlarını başlattık. Önümüzdeki süreçte farklı alanlarda da eğitimlerimiz olacak" dedi.

Folkart Academy'de Güz Döneminde de tiyatro eğitimlerine devam edeceklerini anlatan Folkart Academy Proje Koordinatörü Volkan Severcan ise, Güz Dönemi kayıtları sonrasında eğitimlerin 21 Ekim'de başlayacağını bildirdi.

BAŞVURU HAKKINDA

Başvurular sadece www.folkartakademi.com internet sitesinden yapılıyor. Başvuru formunun eksiksiz doldurulması gerekiyor. Geçen Bahar Dönemi'nde başvuranların Güz Dönemi için yeniden başvurması gerekiyor. Noter huzurunda yapılacak asil ve yedek çekilişi sonrasında kayıt için kazananlar internet sitesinden yayınlanacak.

GÜZ DÖNEMİ

Folkart Academy'de Güz Dönemi'nde 200 çocuk, 100 yetişkin olmak üzere toplam 300 kişi Ustalarla Tiyatro Atölyesi'nde alanında uzman ve ünlü isimlerden eğitim alacak. Geçen Bahar Dönemi'nde özel yetenek sınavıyla seçilerek hazırlık sınıfında 200 saatin üzerinde eğitim alan öğrenciler eğitimlerini sürdürecek. Yetişkin öğrenci eğitimleri toplam 5 hafta sürecek. Yetişkinler toplam 40 saat eğitimcilerden eğitim alacak. 6-14 yaş çocuk grupları ise yine 5 hafta süresince 20 saatlik eğitim görecek. Özel Yetenek Sınıfı ise toplam 10 hafta süresince 200 saat eğitim alacak. Eğitimler Folkart Towers'ta oluşturulan özel derslikte ve tiyatro salonunda yapılacak. Eğitimler 21 Ekim 2017 tarihinde başlayıp 24 Aralık 2017 tarihinde sona erecek.

İZMİR, (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!