Foça'ya kadın ilçe emniyet müdürü

Güncelleme Tarihi:

Foçaya kadın ilçe emniyet müdürü
Oluşturulma Tarihi: Şubat 04, 2018 10:36

Foça'ya kadın ilçe emniyet müdürü

Haberin Devamı

İZMİR'in Foça İlçesi Emniyet Müdürü Yasin Uğurtaş'ın Aliağa İlçe Emniyet Müdürü olarak atanmasıyla boşalan göreve ilçe tarihinde ilk olarak bir kadın emniyet müdürü getirildi. Foça'da 5 yıla yakın bir süredir İlçe Emniyet Amiri ve Emniyet Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Gülcan Coşkun, Emniyet Müdürü olarak atanarak ilçe tarihine geçti.

2018 yılı Şubat ayı ara atama emri ile Aliağa İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine getirilen Yasin Uğurtaş'ın yerine Foça Emniyet Müdürlüğü'ne Gülcan Coşkun atandı. Yarın (pazartesi) yapılacak devir teslim töreniyle görevine başlayacak olan Coşkun, Foça'nın ilk kadın emniyet müdürü oldu.

Aliağa'ya atanan Emniyet Müdürü Uğurtaş, Coşkun ile Foça'da kurdukları Bisikletli Trafik ve tamamı kadın polislerden oluşan Asayiş Timleri ile dikkat çekmişti. Halkla kurdukları iyi ilişkiler, asayiş, trafik, kaçak göçmen geçişleri ve özellikle hırsızlık çetelerinin çökertilmesine yönelik yaptıkları çalışmalarla da dikkat çemen Uğurtaş ve Coşkun, artık komşu iki ilçenin emniyet müdürleri olarak göreve devam edecek.

Emniyet Müdürü Uğurtaş, bir mesajla Foça halkına veda edip, "2.5 yıldır görev yaptığım Foça'dan Aliağa ilçesine atandım. Pazartesi günü itibariyle yeni görev yerimde olacağım. Bu nedenle vedalaşmayı görev gereklerinin izin verdiği ölçüde haftaya yapacağım. Çalışma sürem içinde bana destek veren başta ailem olmak üzere, tüm sıralı amirlerime, ilçe protokolüne, mesai arkadaşlarıma, daire amirlerime, siyasi parti temsilcilerine ve hizmet etmekten gurur duyduğum Foça halkına teşekkür ediyorum. Haklarınızı helal etmenizi diliyor, ben hakkımı herkese helal ediyorum" dedi.

Seyfi GÜL / FOÇA (İzmir), (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!