Foçalı hayırseverler dayanışma yemeğinde buluştu

Güncelleme Tarihi:

Foçalı hayırseverler dayanışma yemeğinde buluştu
Oluşturulma Tarihi: Şubat 16, 2017 16:27

Foçalı hayırseverler dayanışma yemeğinde buluştu

Haberin Devamı

İZMİR'in Foça ilçesinde düzenlenen dayanışma yemeğinde buluşan hayırseverler hem eğlendi hem Mustafa Tamer Stratejik Araştırmalar Vakfı'nın burslu öğrencilerine katkıda bulunmanın keyfini yaşadı.

Mustafa Tamer Stratejik Araştırmalar Vakfı'nın (MTSAV) Foça'da düzenlediği dayanışma yemeği her kesimden hayırseveri bir araya getirdi. Foça Küçükdeniz Sahili'nde bulunan Ada Restoran'da düzenlenen yemeğe Vakıf Başkanı Merkez Valisi Mustafa Tamer, Milli Eğitim Müdürü Yüksel Akar, işadamı Hamdi Ekiz, CHP'li Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ'ın ailesi, belediye meclis üyeleri, esnaf temsilcileri, vakıf üyeleri ve hayırsever vatandaşlardan oluşan yaklaşık 200 kişi katıldı. Davetliler dışarıdaki soğuk havaya inat sıcak ve samimi bir gece geçirdi. Düzenlenen çekilişle heyecanlı dakikalar yaşayan konuklardan bir bölümü kazandıkları hediyelerle evlerine döndü.

MTSAV Foça Şube Başkanı Gülsen Yabacı yeni kurulmuş bir şube olmalarına rağmen 1'i erkek 5'i kız 6 üniversite öğrencisinin tüm ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde burs vermeye başladıklarını söyleyerek "Gelirlerimizin önemli bir bölümünü düzenlediğimiz sosyal etkinliklerden elde ediyoruz. Foça'nın sosyal ve siyasal her kesiminden temsilcilerin olduğu birlik ve bütünlük içinde geçen bir gece yaşadık. Ortak paydamız yardımlaşma ve çocuklarımız için dayanışmaydı. Hem katılım hem gelirin beklediğimiz miktarlara ulaşması çocuklarımız adına bizi çok mutlu etti" dedi.



Seyfi GÜL / FOÇA (İzmir), (DHA)

FOTOĞRAF

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!