Foça İYİ Parti'de Tınaztepe güven tazeledi

Güncelleme Tarihi:

Foça İYİ Partide Tınaztepe güven tazeledi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 14, 2018 11:34

Foça İYİ Parti'de Tınaztepe güven tazeledi

Haberin Devamı

İYİ Parti  Foça İlçe Başkanlığı'nın tek aday ile gidilen 1'inci olağan kongresinde Muzaffer Tınaztepe başkanlığa seçildi. Tınaztepe, böylelikle atanmış kurucu başkan olarak başladığı görevine seçilmiş başkan olarak devam edecek.

Foça Belediyesi Sosyal Tesisleri'nde yapılan ve parti üyelerinin yoğun katılımıyla gerçekleştirilen kongreye İYİ Parti İzmir İl Yönetim Kurulu üyeleri Armağan Abacıoğlu ve Mehmet Balvar'da katıldı. Açılış konuşmalarının ardından yönetim ve denetim kurullarının seçimine geçildi. 122 delegesi bulunan İYİ Parti Foça İlçe teşkilatının kongresinde 58 delege oy kullandı. Tek listeyle gidilen seçimde bir süre önce  genel merkez tarafından kurucu başkan olarak atanan Muzaffer Tınaztepe, kullanılan oyların tamamını alıp, güven tazeleyerek yeniden başkanlığa seçildi.

Tınaztepe'nin başkanlığındaki  yeni yönetim kurulu, Can Kemal Akar, Ahmet Yetim, Ahmet Güldürdek,  Adem Sarıbıyık, Ahmet Altun, Günay Ulusoy, Aytaç Yavez, Emine Deniz Başkurt, Demir Gener, Fatih Karadayı, Yasemin Görgeç, Ali Yıldırıcı, Fatih Serhat Pulat, Tolga Çetin, Hasan Meriç, Hüsnü Kurtul, Ahmet Bike, Ahmet Çelikkol, Erdinç Sarı, Derya Kazanç, Deniz Atalay, Ayten Kısa'dan oluştu.

Beldeyken mahalleye dönüştürülen Bağarası'nın DYP'li belediye başkanı olarak görev yaptığı yıllardan bölge halkının kendisini ve hizmetlerini iyi tanıdığını belirten Muzaffer Tınaztepe, "Ülke koşulları itibariyle çok zor bir dönemde tekrar görev alma ihtiyacı doğdu. Aldığımız bu görevi en iyi şekilde yapmak için tüm gücümüzle çalışacağız. Destek veren delegelerimize teşekkür ediyorum" dedi.

Seyfi GÜL / FOÇA (İzmir), (DHA)

FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!