FMX yerçekimine meydan okuyor

Güncelleme Tarihi:

FMX yerçekimine meydan okuyor
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 30, 2016 13:47

FMX yerçekimine meydan okuyor

Haberin Devamı

İZMİR Enternasyonal Fuarı'nda yer alan dünyaca ünlü serbest stil motokros gösteri ekibi FMX Blackliner, her gün 20.30 – 21.30 saatleri arasında, Pakistan Pavyonu önüne kurulan parkurda nefes kesen gösterileriyle izleyenleri büyülüyor.
Dünyanın en cesur 8 pilotuna sahip FMX Blackliner ekibi, Avrupa'nın en görkemli şovlarını Fuar sokaklarına taşıyor. Dünya şampiyonalarında ödül almış pilotlar Nick Franklin, Daniel Bodin, Yann Le Quelec, Radek Bilek, Martin Koren, Paul Manesse, Julien Vanstippen, Gilles Dejongn yerçekimine meydan okuyan akrobatik hareketleriyle İzmir’de unutulmaz gösterilere imza atıyor. Ekibin başında ise ünlü aksiyon ustası dublör, Rom Sunny bulunuyor.
Türkiye’de ilk gösterisini Folkart sponsorluğunda, İzmir Enternasyonal Fuarı’nda yapan FMX Blackliner’ın her yıl gerçekleştirdiği 30 şov, yaklaşık 200 bin seyirci tarafından izleniyor. Akrobasinin, adrenalinin ve cesaretin sınırlarını zorlayan pilotlar; backflip (ters takla), frontflip (öne takla), underflip (motorla birlikte takla) ve double Can Can gibi yapılması çok zor figürleri Fuar’da sergiliyorlar.
İEF’de yoğun ilgi gören etkinliğin, pilotların katılımıyla gerçekleşen imza gününde ilginç görüntüler yaşandı. Gencinden yaşlısına pek çok ziyaretçi pilotların imzasını almak için adeta yarıştı.

İZMİR, (DHA)
FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!