Florya'ya bomba düÅŸtü

Güncelleme Tarihi:

Floryaya bomba düştü
OluÅŸturulma Tarihi: Temmuz 06, 2013 00:06

TFF’nin yabancı sayısındaki son kararı Galatasaray’ın hesaplarını alt üst etti.

Haberin Devamı

Futbol Federasyonu daha önce açıkladığı 6+0+4 kararında geri adım atmadı... Transfer planlarını Avrupa Birliği formülü ve 6+2+2 sistemine göre şekillendiren sarı kırmızılılarda moraller bozuldu...

PLANLAR alt üst oldu... TFF’nin kararı deyim yerinde ise Florya’ya bomba düşürdü. Türkiye Futbol Federasyonu’nun yabancı sınırlamasında Galatasaray Kulübü’nün çözüm olarak teklif ettiği AB formülünü reddedip 6+0+4 uygulaması ile devam kararı alması Florya’da bomba etkisi yarattı. Başkan Ünal Aysal ve Lutfi Arıboğan ile yapılan görüşmelerde AB formülünü mantıklı bulduğunu dile getiren TFF’nin, en azından 17 kulübün istediği 6+2+2 sistemine dahi geri dönmesini bekleyen Galatasaray kurmayları, Federasyon’un bu talebi de veto etmesiyle şoke oldu. Bu beklenmedik 6+0+4 kararı Galatasaray’da bütün taşları yerinden oynatacak...

Haberin Devamı

TRANSFER İÇİN YABANCI GÖNDERİLECEK

1- Kadrosunda şu anda 10 kontratlı yabancı futbolcusu bulunan Galatasaray, yeni transfer yapabilmek için TFF’nin kararı ile acilen kontenjanın boşaltılması için bir çalışma başlayacak.

2- Culio kiralık yada bonservisi ile kesin olarak Florya’dan ayrılacak. 1 yıllık sözleşmesi olan Elmander diretirse önümüzdeki yılki alacaklarının bir kısmı verilip sözleşmesi feshedilecek.

3- Cimbom’da Hull City’nin kiralamak istediği Amrabat’ın ayrılığı gündeme gelecek. Ligde kadroda şans bulması güç olan Nordin Amrabat’ın da 1 yıllığına kiralanması gündemde...

LEJYONER TAKVİYESİ 2’YE DÜŞTÜ

4- Kadrosunu 3 lejyoner transferi ile güçlendirmek isteyen Galatasaray’da bu sayı TFF’nin kararı sonrası 2’ye düştü. Galatasaray bu sezon en fazla 2 yabancı oyuncu daha kadrosuna dahil edecek.Â

5- Karar sonrası sol bek Carlinhos’un transferini askıya alan Cimbom, ön libero mevkii ve kanatlara yapacağı takviye dışında yabancı transferi yapılmayacak. Öncelikli Hedef Okay Yokuşlu ve Kerim Frei.

6- Ujfalusi’nin abi formülü tamamen gündem dışı kaldı. Adı başta Fiorentina olmak üzere birçok Avrupa kulübü ile anılan Burak Yılmaz da bu kararı sonrası kesin olarak G.Saray’da kalmış oldu.

Haberin Devamı


Terim’in gözdesi Bruma

Fatih Hoca 19 yaşındaki genç oyuncuyu transfer listesine aldı.

İMPARATOR’un takdirini kazanan Bruma için karar zamanı...  Portekizli ülke-mizdeki U20 Dünya Şampiyonası’nda Fatih Terim’in ilgisini çekmeyi başardı.

BONSERVÄ°STE TAVAN 8 MÄ°LYON EURO

FARFAN Nani, Arda ve Bastos isimlerinden olumlu yanıt alamayan Cimbom’da gözler, U20 Şampiyonası’nda 5 maçta 4 gol atan Bruma’ya çevrildi. Yabancı sınırlamasına rağmen Terim ısrarcı olursa Başkan Aysal çalışmalara başlayacak.Chelsea’nin de talip olduğu Bruma için Aysal’ın 7-8 milyon Euro’luk tavan bir bonservis bedeli belirlediği öğrenildi.

Kadınlar Euroleague’de gruplar belli oldu

FIBA Kadınlar Euroleague gruplarında eşleşmeler şu şekilde oluştu: A Grubu: UMMC Ekaterin-burg, F.Schio, KASKİ, G.Angels, Bourges, Uni Györ. B Grubu: F.Bahçe, Nadezhda, I.Brno, W.Krakow, R.Ecopolis, Sopron, BLMA. C Grubu: S.Moskova, Polkowice, N.Zagreb, G.Saray, P.Avenida, USK Prag, Kibirkstis.

Haberin Devamı

Kırkpınar’da 652. randevu başladı

EDİRNE’de, 652. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri Minik-1 ve Minik-2 boylarında 178 pehlivanın mücadelesiyle dün başladı. Güreşlerin ilk bölümüne yoğun ilgi gösteren pehlivanlara, yakınları alkışlarla destek verdi.
Güreşlerie bin 689 pehlivanın katıldığı açıklandı.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!