Flipboard yeni yüzüyle yayında

Güncelleme Tarihi:

Flipboard yeni yüzüyle yayında
Oluşturulma Tarihi: Şubat 09, 2017 20:21

Sosyal medya ve web sayfalarındaki içerikleri dergi formatında kullanıcılarla buluşturan ve günden güne kullanıcı kitlesi genişleyen Flipboard'un yüzü gelen son güncellemeyle yenilendi.

Haberin Devamı

30 milyonu aşkın dergi ve Twitter, YouTube başta olmak üzere pek çok sosyal medya mecreasındaki içeriklerden faydalanan Flipboard'un yeni sürümü yayınlandı. Özellikle okuyucuların daha kolay içeriklere ulaşması ve içerikleri görüntüleyebilmesini amaçlayan son güncelleme ile dikkate değer yeni özellikler şöyle oldu:

Flipboard yeni yüzüyle yayında

- Ana Sayfa penceresinde dokuz ilgi alanınıza kadar içerik seçebiliyorsunuz. Böylece raf sistemiyle sizin için önemli olan konuları takip edebiliyorsunuz.

- Ana sayfaya ilgilendiğiniz bir şeyi eklediğinizde, Flipboard o konuyla ilgili güvenilir kaynaklardan alınan hikayelerden oluşan, otomatik olarak güncellenen ve topluluğumuz tarafından okunup paylaşılan bir dergi oluşturuyor.

Haberin Devamı

- Flipboard’da halen kendi dergilerinizin kürasyonunu yapabilmenizin yanı sıra otomatik olarak güncellenen özel bir dergi yaratarak herhangi bir kaynak, kişi, yayımcı veya hashtag’in içeriklerini takip edebiliyorsunuz.

- Oluşturduğunuz tüm dergileri profil alanınızda, avatarınızın arkasında sağ üstte, Flipboard’da takip ettiğiniz diğer her şeyle birlikte bulabilmeniz mümkün.

Genel arama seçeneği de artık profil ikonunuzun içerisinde yer alıyor. Arama ile Flipboard’da herhangi birşeyi aratabiliyor, içerik rehberinizi değiştirilebiliyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!