Flaşlar patladı ayrıldılar

Rockcı Teoman önceki gece Kuruçeşme Arena’da gerçekleşen Depeche Mode konserine sarışın kız arkadaşıyla geldi.

Haberin Devamı

/images/100/0x0/55ea0b82f018fbb8f866b6f0Teoman ve arkadaşı patlayan flaşlar karşısında ayrılmak zorunda kaldılar.

Turmepa’ya destek

Flaşlar patladı ayrıldılar
Muğla’nın Fethiye ilçesinde, Deniz Temiz Turmepa ve Fethiye Belediyesi tarafından ortaklaşa kurulan "Kıyı ve Deniz İnceleme Merkezi"nin açılış töreni sonrasında Göcek beldesinde bir kokteyl verildi. Çevre ve Orman Bakanı Osman Pepe’nin de katıldığı kokteylin ardından Deniz Temiz Turmepa’ya destek amacıyla bir açık artırma düzenlendi. Açık artırmada Koç Holding Onursal Başkanı Rahmi Koç’un yaklaşık iki yıl süren dünya turunda kullandığı "Nazenin IV" adlı yelkenlinin flaması satışa çıkarıldı. Üzerinde Rahmi Koç ile gemi mürettebatının imzalarının yer aldığı flamayı 50 bin YTL’ye işadamı Gulu Lalvani satın aldı.

Olay ikili Türkbükü’nde/images/100/0x0/55ea0b82f018fbb8f866b6f4

Geçen sezon ekranların en çok konuşulan isimlerinden olan Ahu Tuğba ile Meriç Erkan, birlikte tatile çıktı. Taşkın hareketleri ve dansları ile herkesi şaşırtan Erkan ile onunla evlenmek için halktan onay bekleyen Tuğba, şu sıralar Bodrum-Türkbükü’nde... Tatilcilerden yoğun ilgi gören, sık sık onlarla hatıra fotoğraf çektirmek durumunda kalan ikili, ilişkileri hakkındaki yorumları da sabırla dinliyor.




Flaşlar patladı ayrıldılar


Ayrılık yok aşka devam

Mehmet Ali Yılmaz’la ilişkisini noktaladığı sanılan Sibel Bilgiç, hafta sonu Göcek sahillerinde yine ünlü işadamı ile birlikte görüntülendi. ması nedeniyle ayrılık kararı aldığını belirten Bilgiç’in bu sevdadan kolay kolay vazgeçmeyeceği de böylece açığa çıktı.

Sevgilisinin ailesiyle tanıştı/images/100/0x0/55ea0b82f018fbb8f866b6f8

Ünlü müzisyen Demir Demirkan, önceki akşam ailesiyle sevgilisi Sertab Erener’i bir araya getirdi. Amerika’dan gelen ailesini Erener ile tanıştırmak isteyen Demirkan, bunun için Kuruçeşme’deki bir restoranda yemek organize etti. Sertab Erener, çıkışta son derece mutlu görünüyordu.

 

Haberin Devamı

Flaşlar patladı ayrıldılar

Haberin Devamı



O artık yalnız

Geçtiğimiz haftalarda, üç yıldır beraber olduğu Tony Teodoridis ile ilişkisini dondurduklarını açıklayan Pınar Altuğ artık yalnız... Depeche Mode’un Kuruçeşme Arena’daki konserini izlemeye tek başına gelen Altuğ, ilişkisinin kesin olarak bittiğini, yeni bir beraberliği olduğu takdirde de bunu saklamayacağını söyledi.

Bodrum’da nargile keyfi/images/100/0x0/55ea0b82f018fbb8f866b6fc

Geçen hafta konser nedeniyle Bodrum’da bulunan Serdar Ortaç, önceki gün birkaç günlük tatil için yine Bodrum’a uçtu. Tatilin ilk gününde denize girip güneşlenmek yerine minderlerde oturup arkadaşlarıyla sohbet etmeyi tercih eden Ortaç’a hayranlarının ilgisi büyüktü. Özellikle Yeşim adında genç kızla çok samimi görünen popçu, nargile keyfi yapmaktan da geri kalmadı.

Yazarın Tüm Yazıları