Fiyatı duyunca almaktan vazgeçti

Ömer Malaz’ın sahibi olduğu, Türkiye’nin önde gelen yat üreticilerinden Numarine’in yeni modelleri, önceki gün Torba’daki Alkoçlar Otel’de tanıtıldı.

Haberin Devamı

Tanıtıma gelenler arasında, lüks bir motoryat satın almak isteyen Sinan Engin de vardı. Engin, ilgilendiği modelin fiyatını duyunca almaktan vazgeçti. Motoryatı pahalı bulan Sinan Bey, diğer modelleri de tek tek inceledi.

Sezonu Ferhat’la açıyor

Türkbükü’ndeki Güverte Beach Club, yaz sezonunu bu gece Ferhat Göçer’le açıyor. Güverte’nin sahibi Gökhan Osgan, Göçer’in “Biri Bana Gelsin” adlı televizyon programının da çarşamba akşamları Güverte’den canlı olarak yayınlanacağını söyledi. Gökhan Bey ayrıca, mekânda yaz ayları boyunca Hakan Altun, Özcan Deniz, Sibel Can ve Funda Arar’ın da sahneye çıkacağını belirtti.

En ateşli 10 gece kulübü

Doğan Burda dergi grubu, Türkiye’nin en iddialı seyahat dergisini çıkardı. Tempo Travel adlı dergide, ‘Dünyanın En İyi 50 Restoranı’, ‘En Ateşli 10 Gece Kulübü’ ve ‘10 Issız Yer’ gibi tatilcilerin merak ettiği konular işlenecek. “Tatil hayatın ta kendisidir!” sloganıyla yayın hayatına başlayan dergi, üç ayda bir okurla buluşacak. Tempo Travel’ın yazarları arasında, Mehmet Y. Yılmaz, Bekir Coşkun ve Serdar Turgut da var.

Yarış bitti

Haberin Devamı

Capitol Alışveriş Merkezi’nin 2006 yılından bu yana İstanbul Yelken Kulübü ile ortaklaşa düzenlediği Capitol Cup Yelken Yarışları’nın dördüncüsü, 25-30 Haziran günleri arasında gerçekleştirildi. Yarışlara, farklı ülkelerden 7-12 yaş grubu çocuklar katıldı. Capitol Cup’ta dereceye girenlere kupalarını, Capitol AVM Genel Müdürü Özkan Şenyüz verdi.

Kilolara dikkat

Mudo mağazalarının sahibi Mustafa Taviloğlu, yaz tatilini Bodrum’da geçiriyor. Mustafa Bey tatili sırasında fazla kilolarını da vermeye çalışıyor. Taviloğlu, eşi Lüset Hanım’ın tavsiyesi üzerine bol bol Türkbükü sahillerinde yürüyüş yapıyor.

Boğaz’da caz esintisi

İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından düzenlenen 16. Uluslararası İstanbul Caz Festivali, Fatih Erkoç ve Kerem Görsev konseriyle başladı. Esma Sultan Yalısı’ndaki konser öncesi, besteci, eleştirmen ve yazar İlhan Mimaroğlu’na verilmesi kararlaştırılan “Yaşam Boyu Başarı Ödülü”, Mimaroğlu törene katılamadığı için İKSV Başkanı Şakir Eczacıbaşı tarafından Kerem Görsev’e sunuldu. Festival kapsamında 30’a yakın topluluk ile 200’ün üzerinde yerli ve yabancı caz sanatçısı, İstanbullu cazseverlerle buluşacak. Esma Sultan Yalısı, Nardis Jazz Club, İstanbul Modern, Aya İrini Müzesi ve İstinye Park’ın ev sahipliği yapacağı festival, 15 Temmuz’da sona erecek.

Haberin Devamı

Gecenin sunuculuğunu üstlenen Bergüzar Korel, sevgilisi Halit Ergenç’le ağustos ayında evleneceklerini söyledi.

Yazarın Tüm Yazıları