Fısa Kadınlar Antrenman Kampı

Güncelleme Tarihi:

Fısa Kadınlar Antrenman Kampı
Oluşturulma Tarihi: Mart 27, 2015 10:28

Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi (TOHM) Projesi çerçevesinde Adanalı iki kürek sporcusu Didem Sürer ile Nigar Demiroğlu, Uluslararası Kürek Federasyonu (FISA) kadınlar antrenman kapına çağrıldı.
Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi, 2-10 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek kampa Adana’dan 2 sporcunun çağrılmasından mutlu olduğunu belirtti.
Yaklaşık bir yıldır kentte hayata geçirilen TOHM Projesi’nin meyvelerini almaya başladığını kaydeden Hadi, sözlerine şöyle devam etti:
"Düzenli ve program içinde çalışmanın semeresini gördük. Milli takıma yeni sporcular kazandırdık. 28 sporcuya düzenli olarak 3 öğün yemek, konaklama,Türkçe, İngilizce ,Matematik kursları, okula gidip dönerken ulaşım konusunda servis sağlandı. Çukurova Üniversitesi ile koordineli bir şekilde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Milli takıma daha çok sporcu kazandırma çabasındayız.”
Türkiye’nin en iyi kürek parkuru olan Seyhan Baraj Gölü’nden en verimli bir şekilde yararlandıklarını ifade eden Hadi, " Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK) , Uluslararası Olimpiyat Komitesi (IOC) ve FISA işbirliği ile 2018 Buenos Aires Gençlik Olimpiyat Oyunları ile 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları’na katılma potansiyeli olan 2000-2001 doğumlu Didem Sürer ile Nigar Demiroğlu 2-10 Mayıs tarihleri arasında Slovenya’nın Bled Şehrinde yapılacak olan Antrenman Kampı ve World Cup Regatta’ya gidecek" diye konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!