Fırtına tersten esiyor

Güncelleme Tarihi:

Fırtına tersten esiyor
Oluşturulma Tarihi: Ekim 06, 2015 21:12

Geçtiğimiz sezon Süper Lig’in ilk 7 haftasında deplasmanda 7 puan bırakarak adeta kâbus yaşayan Trabzonspor, bu sezonun ilk 7 haftasında ise Avni Aker Stadı’nda sadece 4 puan toplayabildi...

Haberin Devamı

süper lig’de sahasında Konyaspor’a 2-1 mağlup olan Trabzonspor, geçen yılki deplasman kâbusunu bu sezon Avni Aker’e taşıdı.
2014-15 sezonunda dış sahada 3 maç oynayan ve hiç galip gelemeyen Fırtına, 1 mağlubiyet 2 de beraberlik alarak 2 puan toplayabilmişti. Bu sezon ise dış saha maçlarında bambaşka bir görüntü çizen Trabzon, 3 maçta 2 galibiyet alarak 6 puan topladı ve 2 puan kaybetti. Fırtına, bu yıl ligdeki 10 puanının 6’sını deplasmanda aldı.

AVNİ AKER ADETA KÂBUSA DÖNÜŞTÜ!
İç sahada geçen yıl 4 maçta mağlubiyet yüzü görmeyen Trabzon, topladığı 6 puanla başarılı bir performans gösterirken bu sezon ise Avni Aker’de kâbus yaşadı. İçerideki 4 maçında 2 kez mağlup olan 1 kez de berabere kalan Şota’nın öğrencileri, kaybettiği 8 puanla son yılların en kötü iç saha performansını gösterdi. Trabzon, en son 2002-03 sezonunda 3 beraberlik, 1 mağlubiyet ile 3 puan toplamıştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!