Fırtına gibi eseriz

Güncelleme Tarihi:

Fırtına gibi eseriz
Oluşturulma Tarihi: Haziran 15, 1999 00:00

Haberin Devamı

Baliç, Bosna’dan Abdullah ve Ogün’ün transferini değerlendirdi

Fenerbahçe'nin Boşnak asıllı yıldızı, başta Rıdvan Dilmen'in takımın başına gelmesi, yeni transferlerle çok daha güçlendiklerini belirtip, yeni sezonda şampiyonluk ipini gögüsleyeceklerine inandığını söyledi.

Kadromuz güçlendi

Fenerbahçe'nin yıldız ismi Elvir Baliç, teknik direktör Rıdvan Dilmen başta Ogün ile Abdullah'ın takıma katılmalarıyla daha da güçlendiklerini ve yeni sezonda şampiyonluk ipini göğüsleyeceklerini söyledi. Bosna'da tatil yapan Baliç, ‘‘Yeni sezon da şampiyonluk ipini gögüsleyeceğimize inanıyorum’’ dedi.

Dilmen faktörü

Rıdvan Dilmen'in F.Bahçe'nin içinden gelen biri olduğuna değinen Baliç, ‘‘Takımı çok iyi tanıyor. Real Madrid'e gitmeme kararımda Rıdvan hocanın takımın başına gelişinin çok büyük etkisi oldu. Ogün ve Abdullah'ın gelişi takıma büyük güç kazandırdı. Transferler böyle sürerse süper bir kadro olacak’’ diye konuştu.

Transfer yok

Şu anda tatilin keyfini çıkardığına değinen Baliç şunları söyledi: ‘‘Transfer defterini bu sezon kesinlikle kapattım. Bunun nedeni F.Bahçe'de şampiyonluk yaşamak istiyorum ve bu şampiyonluğu o coşkulu taraftarımızla birlikte kucaklamak en büyük hayalim. Kafamın rahat olmasını istiyorum.

Kulaklarım tıkalı

Çünkü, kafam rahat olmazsa oynayamam. Bunu bildiğim için tüm transfer dedikodularına kulaklarımı tıkadım. Takıma yeni katılan arkadaşlarla çok başarılı olacağımıza inanıyorum. Bir hafta sonra İstanbul'a dönüyorum. İstanbul'a döner dönmez de yeni sezon için çalışmalara başlayacağım.’’

Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Baliç, sarı lacivertli yönetimin Ogün ve Abdullah'ı transferiyle takımı daha da güçlendirdiğini söyledi. Boşnak asıllı futbolcu, Fenerbahçe'nin yeni sezonda büyük başarılara imza atacağına değindi.

5 MİLYAR CEZA VERİLDİ

Fenerbahçe Yönetimi, sarı lacivertli takımın yıldız futbolcusu Baliç'e 5 milyar lira para cezası kesti. Yönetim, geçen sezon 3 maçta cezası nedeniyle takımı yalnız bıraktığı gerekçesiyle Baliç'e para cezası verdiklerini açıkladı.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!