'First Lady'lerin samimi buluşması

Güncelleme Tarihi:

First Ladylerin samimi buluşması
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 28, 2016 13:13

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan aralarında eşi Emine Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım’ın eşi Semiha Yıldırım ve bakanların bulunduğu kalabalık bir heyetle toplu açılış törenlerine katılmak üzere Diyarbakır’a gitti. Semiha Yıldırım, Emine Erdoğan’ı havalimanında sarılarak karşıladı.

Haberin Devamı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan aralarında eşi Emine Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım’ın eşi Semiha Yıldırım ve bakanların bulunduğu kalabalık bir heyetle toplu açılış törenlerine katılmak üzere Diyarbakır’a gitti. Özel TC-ANA adlı uçakla saat 11.35’de Diyarbakır’a giden Cumhurbaşkanı Erdoğan ve beraberindeki heyeti Atatürk Havalimanı Devlet Konukevi’nden İstanbul Valisi Vasip Şahin, İstanbul İl Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan ve diğer ilgililer tarafından karşılandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Atatürk Havalimanı Devlet Konukevi’ne karşılayanlar arasında Başbakan Binali Yıldırım’ın eşi Semiha Yıldırım’da yer aldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ı sarılarak karşılayan Semiha Yıldırım daha sonra birlikte uçağa geçtiler.

DEVLETİN ZİRVESİ DİYARBKIR'DA

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte, Diyarbakır'da 116 projenin açılış törenine katılacak olan Başbakan Binali Yıldırım, beraberindeki İçişleri Bakanı Efkan Ala, Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Mehdi Eker ve Çiğdem Karaaslan ile birlikte Diyarbakır'a geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Yıldırım'ı, Vali Hüseyin Aksoy, İl Emniyet Müdürü Adnan Taşdan, İl Jandarma Alay Komutanı Kurmay Albay Hasan Ceyhun Keleş ve diğer protokol üyeleri karşıladı.

BAKMADAN GEÇME!