Fırsatları Kaçırmayın

Bu fırsatlar kaçmaz,Avm’lerde neler oluyor

Haberin Devamı

 

 

 

VİTRİNDE GÖRDÜM

 

Bavula Orkide atın

 

/images/100/0x0/55eaac9af018fbb8f88f7bb0

Bahar ufak ufak yüzünü göstermeye başlayınca, seyahatle ilgili ürünler vitrinlerde kendine daha ön sırada yer bulmaya başladı. Bu rengarenk sempati güzeli, Karınca Design’ın “Orkide” koleksiyonundan. Seyahat tipi bir saç kurutma makinesi. Fiyatı 39 lira. Karınca mağazalarından ya da internetten alabilirsiniz.
Mağazalar İstanbul Kanyon, Beyoğlu Tünel, Ankara Panora ve Armada, İzmir Agora ile Bursa Korupark’ta.

 

Fırsatları Kaçırmayın 

 

 

 

 

HAFTANIN SİTESİ

 

 

Fırsatları Kaçırmayın 

 

Pembe Gardırop



Fırsatları Kaçırmayın  Fırsatları Kaçırmayın    Fırsatları Kaçırmayın  Fırsatları Kaçırmayın

 

Haberin Devamı

Prensip olarak kadınlarla ilgili konuların pembe ambalajlarla sunulmasından nefret ediyorum. Fakat bu site dikkate alınmayacak gibi değil. Pembe Gardırop, bir kız çocuğu için şekerci dükkanı gibi. Üstelik sitenin sahibi, kızına satın aldığı hiçbir kıyafeti beğendiremeyen çaresiz bir anne.
Boray Şen, Marmara Güzel Sanatlar’dan mezun olduktan sonra reklam dünyasında sanat yönetmeni olarak çalışmaya başladı. O zamanlar her şey sakindi. Ama sonra kızı Okyanus aileye katıldı. Özellikle, 1,5 yaşını geçtikten sonra Boray’ın ona aldığı hiçbir kıyafeti beğenmedi. Boray da aldığı hazır kıyafetleri ona beğendirebilmek için süslemeye başladı. Bu süsleme süreci, kıyafetleri baştan aşağıya tasarlamaya vardı. Sonra bir koleksiyon oluştu ve birleşen koleksiyonlardan ortaya Pembe Gardırop çıktı.


Fırsatları Kaçırmayın     Fırsatları Kaçırmayın    Fırsatları Kaçırmayın


Şimdi Boray, yurt dışından getirttiği özel kumaşlarla 0–6 yaş arası kız çocuklar için sınırlı sayıda, özel kıyafetler tasarlıyor. Alerji yapmayan yumuşak kumaşlar, kaşındırmayan tütüler, kopup boğulma tehlikesi yaratmasın diye itinayla dikilen aksesuarlar Pembe Gardırop’ta standart. Fiyatlar da dudak uçuklatmıyor.

 

 

 

Haberin Devamı

FIRSATLARI KAÇIRMAYIN


* Matraş’ın Depo Günleri başladı da Pazar (31 Mart) günü sona bile eriyor. Deri ceket ve montlar 99, ayakkabı ve çantalar ise 49 liradan başlayan fiyatlarla satılıyor. Kampanya her zamanki gibi sadece Matraş’ın Güneşli mağazası önünde kurulacak büyük çadırda geçerli. Sabah 10.00 akşam 20.00 saatleri arasında uğrayabilirsiniz. 

 

 Fırsatları Kaçırmayın

 

Fırsatları Kaçırmayın

 

Fırsatları Kaçırmayın

 


* Arow’da yeni sezon yaz ürünlerinde ikinci ürüne yüzde 50 indirim uygulanıyor. Tüm mağazalarda geçerli.

 

 Fırsatları KaçırmayınFırsatları KaçırmayınFırsatları Kaçırmayın

 

 

Fırsatları KaçırmayınFırsatları KaçırmayınFırsatları Kaçırmayın

 

 

 

AVM’LERDE NELER OLUYOR

 


* İstanbul Bakırköy’deki Marmara Forum’da bugüne kadar 220 bin kişi tarafından ziyaret edilen NASA Uzay Sergisi, 14 Nisan’a kadar uzatıldı. AVM, NASA’nın 50 yılı aşkın macerasını birebir görme fırsatı sunan sergi için, 1 bilet alana 1 bilet hediye kampanyası düzenledi.

 

Haberin Devamı


* İtalyan spor ayakkabı markası Superga, Türkiye’deki ilk mağazasını İstanbul Capitol AVM’de açtı. 42 yeni modelle açılış yapan mağaza, klasik serisinin yanı sıra Disney, House of Holland serilerini de mağazada satışa sundu. Plaj terlikleri ve babetlerin de yer aldığı koleksiyona her ay 2 yeni ürün eklenecek.

 

 Fırsatları Kaçırmayın


* Neşeli Çocuklar Şehri Kukla Tiyatro Etkinliği 31 Mart Pazar Günü Saat 15.00’da İstanbul Optimum AVM’de.



http://twitter.com/alısveriscadisi

Yazarın Tüm Yazıları