Fırsatlar yolda!

Gelmekte olan fırsatlar, ilerlemek istediğimiz plan, anlaşma, konu veya alanlarda bizi destekleyecek kişilerle iletişim kurmamıza olanak tanıyor.

Haberin Devamı

Ancak, çok sayıda fırsatı değerlendirebilmenin birinci kuralı, geçmişte deneyip faydasını görmediğimiz davranış, bakış açısı, analiz, düşünce, inanış ya da ilişkileri sonlandırıp veya bir kenara bırakıp yeni şeylere açık olmaktan geçiyor. İlişkilerde zaman zaman zorlanmalar yaşanabilir, ama hoş sürprizlere de açık bir gün.
Hepinize keyifli günler...

KOÇ   21 Mart-19 Nisan
Olumsuz kişi ya da olaylardan uzak durmalısınız. İlişkilerinizi geliştirmek ya da fırsatları değerlendirmek istiyorsanız harekete geçmeli ya da katılımcı olmalısınız.

BOĞA   20 Nisan-20 Mayıs
Fikirlerinizi dile getirin ve işleri tamamlayın. Planlarınızı uygulamaya koyduğunuzda çevrenizdeki kişilerin istekli şekilde katılımda bulunduğunu göreceksiniz. Aşk hayatınız veya sevgi dolu ilişkiler geliştirilmeyi bekliyor.

Haberin Devamı

İKİZLER   21 Mayıs-21 Haziran
Karşı karşıya olduğunuz durumu doğru değerlendirmeli ve yeteneklerinizi göstermelisiniz. Alçakgönüllü ve ılımlı olmanız gerekebilir.

YENGEÇ   22 Haziran-22 Temmuz
Kararlılığınız ve gücünüz size çok şey kazandırabilir. İlişkileriniz beklenmedik değişimlere maruz kalabilir. Zevk aldığınız ilişkileri beslemeniz gerekiyor.

ASLAN   23 Temmuz-22 Ağustos
Belli bir hedefinize ulaşma konusunda farkında olduğunuzdan çok daha fazla şansa sahipsiniz. Ancak biraz beklemeniz gerekiyor. Paranızı ve sahip olduğunuz şeyleri korumalısınız.

BAŞAK   23 Ağustos-22 Eylül
Bugün, olayların gelişiminde veya alacağınız tepkilerde sizin olaylara yaklaşımınız ve tavırlarınız önemli rol oynuyor. Eleştirilmek istemiyorsanız iş hayatınıza ya da ortaya çıkaracağınız işlere dikkat etmelisiniz.

TERAZİ   23 Eylül-22 Ekim
Mantıklı önerileri olsun ya da olmasın diğerlerinin fikir, teklif ya da tavsiyelerini de dikkate almanızda fayda var. İş ya da özel yaşamınıza ait ilişkilerinize dikkatle yaklaşmalısınız.

AKREP   23 Ekim-21 Kasım
Özgün, yaratıcı ve alışılmadık şeyler yapmanıza olanak tanıyacak işlerle uğraşmalısınız. İlham verici bulduğunuz kişilerle bir araya gelmeniz işleri kolaylaştırabilir. Aşk hayatınızda olumlu gelişmeler var.

Haberin Devamı

YAY   22 Kasım-21 Aralık
Siz daha tecrübeli olsanız da, diğerlerinin daha faydalı ve yaratıcı bakış açıları olabilir. Önerilere açık olmalısınız. Bazı durumları önemsemeyen yaklaşımlar, size istediğiniz şeyi sağlamayacaktır.

OĞLAK   22 Aral›k-19 Ocak
Ertelenen toplantılar, geciken evraklar, postalar, bozulan ATM’ler vb. gelişmeler sinirinizi bozmasın, bugünlük böyle oldu! Yatırımlarınızı gözden geçirin ve maddi anlamda güvenliğinizi sağlayacak şekilde konumlandırın.

KOVA   20 Ocak-18 Şubat
Bazen ne kadar uğraşsanız da karşınızdaki kişileri hayatlarını mahvetme konusundaki istikrarından vazgeçiremezsiniz. Boşuna mantıklı argümanlar ortaya koymaya çalışıyor olabilirsiniz...

Haberin Devamı

BALIK   19 Şubat-20 Mart
Bazı konuların belli şekilde sonuçlanacağından emin olabilirsiniz. Ancak esnek olmanız, inatçılıktan daha olumlu bir sonuç verecektir. Aşk hayatınıza zaman ayırmalısınız.

Yazarın Tüm Yazıları