GeriSeyahat Fırsatlar Fikirler
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
Fırsatlar Fikirler

Fırsatlar Fikirler

Kızılırmak’ın kıyısından Kapadokya

Yeni yılı Kızılırmak Nehri’nin yakamozlu manzarasıyla karşılamaya ne dersiniz? Avanos’taki Sur Balık özel bir program hazırladı. Canlı müzik eşliğinde kutlanacak yılbaşı gecesi kişi başı 195 TL. Nehir kıyısındaki sıcak şarap servisini sabaha karşı ikram edilecek çorba izleyecek. (Bahçelievler Mah. No:1 Avanos / Nevşehir Tel:(0384) 511 66 95)

Yılbaşında Kıbrıs otellerinde şenlik var

Yılbaşı gecesi pek çok ünlü KKTC’nin otellerinde sahneye çıkacak. Etstur lüks otellerde eğlence ve tam pansiyon konaklama içeren özel paketler hazırladı. Cratos Premium Hotel’de Fedon ve Serdar Ortaç sahneye çıkıyor. Standart odada fiyat kişi başı 1116 TL’den başlıyor. Salamis Bay Conti Resort’ta yeni yıla Rafet El Roman’la girmek isteyenler 337,5 TL’den başlayan fiyatlar ödeyecek. Acapulco Hotel’de Burcu Güneş’le eğlence ve villada konaklama 292,5 TL. (www.etstur.com)

Kazdağları’nda 3 gün

Yeni yıla kentin gürültüsünden uzak, huzur içinde başlamak istiyorsanız rotanızı Kazdağları’na çevirebilirsiniz. Taş evlerinden Edremit Körfezi’nin mavisini, dağların yeşilini seyredebileceğiniz Zeytinbağı Otel, Çamlıbel Köyü’nde. İşletmecisi Erhan Şeker’in yöre mutfağını yorumladığı yemekleri otel kadar ünlü. Boratur, İstanbul’dan Edremit’e Borajet uçuşuyla üç gecelik program hazırladı. Her şey dahil kişi başı 790 TL (www.boraturizm.com).

False