Fırsat bu fırsat

Güncelleme Tarihi:

Fırsat bu fırsat
Oluşturulma Tarihi: Şubat 07, 2001 00:00


Şerafettin ÇIRACI
Haberin Devamı

İzmirliler, Play-Off ve Klasman Grubu’nda keskin virajda

Altay'ın, BŞB'yi İstanbul'da, Göztepe'nin de Konya Kombassan'ı İzmir'de yenmesi halinde zirveye İzmir damgası vurulacak

İzmirspor'un Isparta, Bucaspor'un Aydın karşısında alacağı sonuçlar hem kendileri, hem Karşıyaka için hayati önem taşıyor

DİREKT İLGİLENDİRİYOR

Play-Off'tan Süper Lig'e direkt çıkmayı hedefleyen Altay ve Göztepe ile Klasman Grubu'nu ilk iki içinde tamamlayıp, 2.Lig (A) kategorisinde yer almayı garantilemek isteyen KSK, İzmirspor ve Buca'yı hafta sonunda hayati maçlar bekliyor. İzmir temsilcilerinin alacağı sonuçlar birbirlerini direkt ilgilendirirken, zirveye İzmir damgası vurulması açısından da çok önemli.

GÖZ-GÖZ'E LİDERLİK ŞANSI

Altay'ın, cumartesi günü BŞB'yi İstanbul'da dize getirmesi, Göztepe'nin de pazar günü Lider K.Kombassan'ı puansız göndermesi halinde, Play-Off'un zirvesine İzmir damgası vurulacak. ‘‘İzmir'e bayram havası yaşatmak zorundayız’’ döyen Göztepe Basın Sözcüsü Levent Ürkmez, ‘‘Bizim liderliğe yükselme, Altay'ın en kötü ihtimalle üçüncü sıraya çıkma şansı var’’ dedi.

ALTI PUAN DEĞERİNDE

Ürkmez, ‘‘Gözümüz, kulağımız, dualarımız Altay'ın kazanmasından yana olacak’’ derken, Altay Futbol Şube Başkanı Ahmet Taşpınar, ‘‘Göztepe'yi yenerek haftayı kazançlı kapadık. BŞB randevusu da altı puan değerinde. Göztepe de, Kombassan'ı yendiği zaman İzmir kazançlı çıkacak. Yenemezsek, yenilmeyeceğiz. Alacağımız 1 puan bile çok önemli’’ diye konuştu.

Haberin Devamı
YOLUMUZ AÇILACAK

İzmirspor'un Isparta, Buca'nın Aydın karşısında alacağı puanlar hem kendileri, hem Turgutlu'ya konuk olacak KSK için altın değerinde. Cemal Dönmez, ‘‘Buca, Isparta'ya ilk çelmeyi taktı. Sıra bizde’’ dedi. Yusuf Muhafız, yarıştan kopmamak için Aydın'ı yenmek zorunda olduklarını söylerken, Önder Baysoy, üç takımın kazanması halinde yollarının açılacağını dile getirdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!