ANKARA HABERLERİ

Fırınlar mercek altına alındı

Erhan GÖĞEM/DHA
30.08.2014 - 01:07Son Güncelleme :

Kırıkkale Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, gıda üretimi yapan iş yerlerini denetlemeye devam ediyor.

Erhan GÖĞEM/DHA

Denetimlerini aralıksız sürdüren zabıta ekipleri, ekmek üretim yerlerini mercek altına aldı.
Zabıta ekipleri, il sınırları içerisinde faaliyet gösteren fırınları, ekmek gramajları, ruhsat, temizlik ve baca standartları kapsamında denetledi. Eksiği olan işletmelere yazılı ve sözlü uyarı yapıldı. Eksiklerin giderilmesi için süre verilerek giderilmemesi durumunda cezai işlem uygulanacağı bildirildi. Kurallara uyan işletmecilere Zabıta ekipleri tarafından teşekkür edildi. Zabıta Müdürü Tuncay Bulut, şunları söyledi:
"Kırıkkale Belediyesi olarak kentimizdeki gıda üreticilerinin hijyen koşullarına uygun şartlarda üretim yapmasını istiyoruz. Hijyen kurallarına, işletmenin üretim izninin olup olmadığına bakıp, olumsuzluklar varsa uyarıyoruz. Bir sonraki denetimde daha önceki uyarıya uyulmamışsa cezai işlemi uyguluyoruz. Amacımız, vatandaşın sağlıklı gıdalarla beslenmesini sağlamak.”

Etiketler:

Yasal Bilgilendirme

Hurriyet.com.tr’nin Ankara haberleri bölümünde, DHA’nın abonelerine gönderdiği Ankara haberleri otomatik olarak derlenmektedir. hurriyet.com.tr editörleri otomatik akış içinde Fırınlar mercek altına alındı haberine editoryal müdahalede bulunmamıştır. Haber içeriklerinden hukuken ilgili ajanslar sorumludur.



ANKARA NAMAZ VAKİTLERİ

07 Aralık 2017, Perşembe
  • İmsak
    06:03
  • Guneş
    07:50
  • Öğle
    12:51
  • İkindi
    15:16
  • Akşam
    17:31
  • Yatsı
    19:06
Sayfa Başı