Firefox 50 sürümü yayınlandı, hemen indirin!

Güncelleme Tarihi:

Firefox 50 sürümü yayınlandı, hemen indirin
Oluşturulma Tarihi: Kasım 16, 2016 08:27

Firefox 50 sürümü, ilginizi çekebilecek bir dizi yenilikle indirmeye sunuldu. Web tarayıcısının en güncel sürümü, özellikle çok sayıda eklentiye sahip kullanıcılarda biraz daha hızlı açılıyor.

Haberin Devamı

Bunun yanında emoji desteği bulunmayan bir işletim sistemi kullananlar (Windows'un eski sürümleri ve Linux gibi), artık kendilerini Firefox'a entegre edilen simgelerle ifade edebiliyorlar. Firefox 50, "Sayfada bul" işlevinde de geliştirmeler yapıyor; böylece "tam kelimeleri" aratabiliyorsunuz (bu işlevi kullandığınızda örneğin "fox"u arattığınıızda, sadece "fox" sözcüklerini buluyor, "Firefox" gibi sözcükleri atlamış oluyorsunuz). Firefox 50'yle birlikte sekmeleriniz arasında dolaşmak için Ctrl+Tab klavye kısayolunu kullanabiliyorsunuz.

Güncelleme 32-bit ve 64-bit Windows, Mac ve Linux'lara dağıtılmaya başlanmış durumda. Tarayıcınız otomatik olarak güncelleneceğinden, hiçbir şey yapmanız gerekmiyor. Kullandığınız Firefox sürümünü Menü düğmesi > Yardım düğmesi > Firefox hakkında yolunu izleyerek görebilirsiniz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: BİR ZAMANLAR İMKANSIZ DENİLEN 8 TEKNOLOJİ

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!