Finikeli voleybolculara coşkulu karşılama

Güncelleme Tarihi:

Finikeli voleybolculara coşkulu karşılama
Oluşturulma Tarihi: Nisan 09, 2018 15:39

Finikeli voleybolculara coşkulu karşılama

Haberin Devamı

 

Suat SÖĞÜT/FİNİKE, (DHA) - TÜRKİYE finallerine yükselen Finike Cengiz Topel Ortaokulu Okul Sporları Küçük Kızlar Voleybol Takımı ilçe girişinde görkemli törenle karşılandı.

Finike Cengiz Topel Ortaokulu Küçük Kızlar Voleybol Takımı, Antalya birincisi olarak Türkiye'nin Isparta da dahil 9 ilinde yapılan grup maçlarına katıldı. Adana, Rize, Tekirdağ ve Çankırı illerinde yapılan maçların ardından Adana'ya giden takım 4- 7 Nisan tarihlerinde yapılan maçlarda grubunda Ankara birincisi ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti takımlarıyla eşleşti. Her iki takımı da set vermeden yenen takım, İstanbul ikincisiyle finallere katılma maçına çıktı. İstanbul ikincisini de 2-0 yenen takım 9- 13 Mayıs tarihlerinde yapılacak Türkiye finallerine katılma hakkı elde etti. Takım Bartın'da yapılacak Türkiye Şampiyonası'nda Antalya'yı temsil edecek.

Adana'da gerçekleştirilen maçların ardından Finike'ye dönen voleybol takımına, ilçe girişinde karşılama töreni düzenlendi. Finike Belediye Başkanı Kaan Osman Sarıoğlu, Ak Parti İlçe Başkanı Osman Aladağ, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Fikret Özen, Milli Eğitim Müdürü Hüsnü Karataş, öğretmenler, aileler, öğrenciler ve vatandaş tarafından "Finike'nin gururları" diye karşılanan takım, belediyeye ait üstü açık otobüsle ilçede şeref turu attı. Uzun araç konvoyunun bulunduğu şehir turunda vatandaş alkışlarla voleybolculara destek verdi. Öğrencilerle birlikte aynı otobüste şehir turu atan Belediye Başkanı Kaan Osman Sarıoğlu, takım kaptanı Nisa Naz Bahçeci'ye çiçek verdi. Voleybol takımı daha sonra konvoy eşlinde temsil ettikleri okula giriş yaptı. Okul idaresi, öğretmenler ve kalabalık öğrenci topluluğuyla karşılanan takım okul önünde günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!