Finike Belediyesi'nde nisan meclisi

Güncelleme Tarihi:

Finike Belediyesinde nisan meclisi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 04, 2018 14:09

Finike Belediyesi'nde nisan meclisi

Haberin Devamı

 

Suat SÖĞÜT/FİNİKE, (DHA) - FİNİKE Belediyesi'nin nisan ayı meclis toplantısı yapıldı.

Finike Belediyesi'nin nisan ayı meclis toplantısı Belediye Başkanı Kaan Osman Sarıoğlu'nun yönettiği oturumda gerçekleştirildi. Mecliste encümen üyeliğine Recep Özkaya ve Hüseyin Özbek seçildi. İmar Komisyonu'na Kemal Gökyar, Hürriyet Karakaya, Recep Özkaya, İsmail İsen, Mustafa Geyikçi; Plan ve Bütçe Komisyonu'na Hüseyin Özbek, Tahir Koçubaba, Arif Çetin, Kemal Gökyar, Recep Özkaya seçildi. Komisyon seçimlerinin ardından 2017 yılı denetim raporu okunarak meclis üyeleri bilgilendirildi.

Belediye Başkanı Kaan Osman Sarıoğlu, bir soru üzerine Andre Doria Koyu hakkında açıklama yaptı. Başkan Sarıoğlu, "Antalya Büyükşehir Belediyesi burayı Kadınlar Plajı olarak değerlendiriyor. Tabii ki belediye olarak takibini yapıyoruz. Orası kadınlar plajı olsun mu, olmasın mı demek için geç kalınmış. Ancak en çok sıkıntı şuradan geliyor. Burada bir betonlaşma mı olacak? Öyle bir şey olmayacak. Andre Doria Koyu, Kadınlar Plajı olduğu için tekneler yanaşamayacak mı? Tekneler kullanamayacak mı? Elbette kullanılacak. En güzel koylardan bir tanesi. Kadınlar Plajı olması noktasında bir sıkıntı yok. Buna bir şey dediğimiz yok ama tekneyle girişlere engel olunacaksa burada biz yokuz. Kadınların denize girdiği noktaya kadar değil ama tekneler o koya girecek. Birinci ağızdan oranın deniz tarafından teknelere kapatılmayacağı ifade edildi zaten" dedi.

Değerlendirmelerin ardından faaliyet raporu oylandı. CHP, İYİ Parti ve bağımsız 5 meclis üyesinin ret oyu verdiği faaliyet raporu oy çokluğuyla kabul edildi.

Mecliste Finike Altın Portakal Yağlı Pehlivan Güreşleri yapılması da görüşüldü. Yağlı güreşleri geleneksel hale getirmeyi istediklerini belirten Başkan Sarıoğlu, bu yılki etkinlik maliyetinin yaklaşık 300- 310 bin civarında olacağını ve sponsorlar tarafından karşılanacağı bilgisini verdi. 15 Nisan tarihinde yapılacak güreşler için oylama yapıldı ve kabul edildi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!