Finike Belediyesi'nde aralık meclisi

Güncelleme Tarihi:

Finike Belediyesinde aralık meclisi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 06, 2016 10:36

Finike Belediyesi'nde aralık meclisi

Haberin Devamı

 

Suat SÖĞÜT/FİNİKE, (DHA) - FİNİKE Belediyesi aralık ayı meclis toplantısı yapıldı.

Finike Belediyesi aralık ayı meclis toplantısını 1'inci Meclis Başkanı Necamettin Nazlı yönetti. Belediye meclis salonundaki toplantıda, önergeyle birlikte 6 gündem maddesi görüşüldü. Toplantıda, Finike Belediyesi tarafından Expo 2016 Antalya kurumsal bahçeler alanı içerisinde 128 metrekarelik alana 157 bin 648 TL'ye inşa edilen yapının ve bahçenin devri görüşüldü. Meclis üyeleri, böyle bir yapı yapılırken meclise neden bilgi verilmediği ve meclis kararı bulunmadığını, devir yapılırken neden sorulduğunu gündeme getirdi. Meclis Başkanı Necamettin Nazlı da Expo 2016'daki yerin ilçenin tanıtımı için kullanıldığını ve devir yapılmasının zorunlu olduğunu aktardı. Meclis üyeleri tarafından yapılan değerlendirmenin ardından madde oybirliğiyle kabul edildi.

Mecliste, Birim Çalışma Yönetmeliği ile ilgili güncelleme görüşüldü. Konuya ilişkin meclis üyelerine bilgi aktarıldıktan sonra yapılan oylama ile yeni kurulan Destek Hizmetleri Müdürlüğü, Bilgi İşlem Birimi, ayrıca mevcut Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Emlak ve İstimlak Müdürlüğü, Birim Çalışma Yönetmeliği'ne dahil edildi.

Toplantıda, Alacadağ Mahallesi'ndeki Eroğlu Nuri Yahşi Efendi'ye ait türbeye giden cadde adının 'Eroğlu Nuri Caddesi' olarak değiştirilmesi önergeyle talep edildi. Daha önce Erenkavak olan caddenin 'Eroğlu Nuri Caddesi' olarak değiştirilmesi oybirliğiyle kabul edildi.



 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!