Finale ilk adım

Güncelleme Tarihi:

Finale ilk adım
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 11, 2010 00:00

F.Bahçe Ülker için play off yarı finali umduğundan daha zor başladı. Son ana kadar Banvit’in nefesini ensesinde hisseden sarı lacivertliler, tecrübe farkıyla kazandı.

Haberin Devamı

FENERBAHÇE Ülker, Beko Basketbol Ligi play off yarı final ilk maçında Banvit’i 89-79 yenerek seride 1-0 öne geçti. Hava atışıyla birlikte Fenerbahçe’nin Greer odaklı sayılarına şahit olduk önce. Türk basketbolunun gelmiş geçmiş en iyi oyun kurucularından Orhun Ene ise, oyuna müdahale etmek için sanki takımının stresini atmasını bekliyordu. Nitekim ilk çeyreğin ortasındaki Banvit molası, oyunun kaderini tamamen değiştirdi. 8-2’lik seriyle çift hanelerde dans eden farkı 3’e indirdi Bandırmalılar.
Kinsey paslandı
Dakikalar geçtikçe kendilerine daha fazla güvenen Banvit, Fenerbahçe’nin tüm foyasını ortaya çıkarıyordu. Semih, Oğuz ve Preldzic’in uyurgezer performansları, aldığı kısıtlı sürede çok iyi iş çıkaran Kinsey’in kenarda paslanması, her pozisyonda Banvit’in galibiyete daha da inanmasını sağlıyordu. Fener’in başına dev bir eşleşme problemi olarak çöreklenen Davis’in (20 sayı) durdurulamaz oyunu da cabasıydı Banvit adına.
2. maç yarın
F.Bahçe’nin milyonlarca dolarlık Euroleague yatırımının karşılığını galibiyet olarak alması için son dakikaya kadar uğraşması gerekti. Son dakikalar tecrübe ve kalite üstünlüğü olarak F.Bahçe hanesine yansıdı. Serinin ikinci maçı yarın yine Abdi İpekçi Spor Salonu’nda yapılacak.

Haberin Devamı

Taraftar yok Yıldırım maçta

F.BAHÇE Ülker ile Banvit arasındaki play off yarı final serisinin ilk maçına, sarı lacivertli taraftarlar ilgi göstermedi. Buna karşılık F.Bahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım tribündeki yerini aldı. Yıldırım, karşılaşmayı yöneticiler Murat Özaydınlı ve Semih Özsoy ile birlikte izledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!