Finale davet

Güncelleme Tarihi:

Finale davet
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 30, 2001 01:35

Cumhurbaşkanı Sezer, Avrupa Şampiyonası öncesi Milli Takım heyetini kabul etti. Turgay Demirel'in Eurobasket 2001'e davet ettiği Sezer, ‘‘Büyük başarı elde edeceğinize inanıyorum. İstanbul'daki finallerde yanınızda olacağım’’ dedi.

Başarı diledi

Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer, Avrupa Şampiyonası'na katılacak Basketbol Milli Takımı'nın sporcu, yönetici ve teknik adamlarını kabul etti. Cumhurbaşkanlığı Köşkü'ndeki kabulde, Basketbol Federasyonu Başkanı Turgay Demirel, Milli Takımlar Menajeri Doğan Hakyemez ve Antrenör Aydın Örs'ten Basketbol Milli Takımı'nın son durumu hakkında bilgi alan Cumhurbaşkanı Sezer, sporculara başarılar diledi.

İstanbul'da yanınızdayım

Sezer, ‘‘Milli Takım'ın şampiyonada büyük bir başarı elde edeceğine inanıyorum. En azından ilk 5'e girecektir. Antrenör Aydın Örs'ü de uzun süredir izliyor ve çok başarılı buluyorum.’’ dedi. Turgay Demirel, Sezer'i Ankara'da oynayacakları grup maçlarına davet etti. Sezer, ‘‘Ankara'da olmayacağım için bu maçlara gelemeyeceğim. Ama İstanbul'daki finallerde yanınızda olacağım’’ dedi.

İLK İMZA SEZER’DEN

Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer, Basketbol Milli Takımı'nı kabulünde ‘‘12 Dev Adam reklam filmini çok beğendim ve ilgiyle izliyorum’’ dedi ve özel olarak yapılan dev formaya ilk imzayı attı. Milli Takım'ın maçlarını oynayacağı salonlara asacağı dev formayı bakanlar ve sporcular da imzalayacak. Kabul sırasında Milli Takım Kaptanı Orhun Ene imzaladığı formasını, Menajer Doğan Hakyemez'de sporcuların imzaladığı basketbol topunu Sezer'e hediye etti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!