Finalde Fener gelsin

Güncelleme Tarihi:

Finalde Fener gelsin
Oluşturulma Tarihi: Nisan 19, 2013 01:33

Takımını sırtlayan Sapara, Avrupa biletini ezeli rakiplerinin ellerinden istiyor.

Haberin Devamı

Kupada MP. Antalyaspor’a attığı golle bordo mavililere çeyrek finali getiren Marek Sapara, Sivasspor’u da boş geçmedi. Takımını sırtlayan Slovak yıldız, finalde rakip olarak sarı lacivertlileri görmek istediğini belirtti.

ZİRAAT Türkiye Kupası’nda MP. Antalyaspor karşısında 1-0 kazanılan maçta attığı golle takımının gruplardan çıkmasını sağlayan, Sivasspor’a attığı golle Türkiye Kupası finaline çıkması için umutlandıran Marek Sapara, finalde F.Bahçe’yi istiyor.
Yarı finalde Sivas’ı eleyeceklerini inandığını belirten Sapara, “Türkiye Kupası’nda yarı finali geçtikten sonra finalde F.Bahçe ile karşılaşmayı umuyorum. F.Bahçe ile final beni çok ama çok heyecanlandırıyor. İki kulüp arasında nasıl bir rekabet olduğu biliniyor. Onlara karşı oynadığımız maçlar yoğun atmosferde geçiyor. Umarım finale kalırız. Eğer onlar da finale yürürlerse orada, o yoğun atmosferde karşılaşırız” diye konuştu.

Haberin Devamı

FRİKİK KARARINI KAFKAS VERDİ

SON 4 maçtır Tolunay Kafkas’ın kadroda düşünmediği Sapara, en son Beşiktaş’a karşı oynadı. Sivas-spor maçının son anlarında kazanılan frikiği kullanmak üzere topun başına Adrian ve Soner’le gelen Sapara, atışı kendisinin kullanmasını kenar yönetiminin istediğini belirterek, “Son dakikadaki frikik golünü atmak da bana düştü. O anda büyük sevinç yaşadım. İlk maçta alınabilecek avantajlı skorlardan birini aldık. Bu nedenle çok mutluyum” dedi.

Fırtına ara vermedi

TRABZONSPOR pazartesi günü oynayacağı Eskişehir maçının hazırlıklarına ara vermeden başladı. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde gerçekleştirilen antrenmana izinli olan Bamba ve gribal enfeksiyon geçiren Marek Cech katılmadı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!