Filmde de çırılçıplak

Güncelleme Tarihi:

Filmde de çırılçıplak
Oluşturulma Tarihi: Ocak 14, 2006 00:00

"Kadın İsterse" dizisindeki "Buket" rolüyle televizyonseverlerin yakından tanıdığı Vildan Atasever’in, dergi için çırılçıplak poz vermesinden sonra şimdi de yine çıplak oynadığı film sahneleri gündeme geldi.

"İKİ Genç Kız" adlı filmindeki "Handan" rolüyle Altın Portakal kazanan "Kadın İsterse" dizisinin haşarı kızı Buket’i Vildan Atasever’in filmdeki çıplak yatak sahneleri, erotik filmleri aratmıyor. "İki Genç Kız" filmine ait olan bu sahnelerde, Atasever erkek oyuncu ile uzun uzun sevişiyor, sonra da çıplak göğüsleri ile görüntüleniyor. Filmde En İyi
/images/100/0x0/55eb6c98f018fbb8f8c031f6
Kadın Oyuncu Altın Portakalı’nı alan Atasever, bir röportajında, "Mesleğim ne gerektiriyorsa onu yaparım. Bir sinema projesinde şunu bunu yapmam demek doğru gelmiyor bana. Biz yıllarca hatırlanacak filmler yapıyoruz" diyerek de bu konudaki cesaretini ortaya koymuştu. Küçük yaşlarda kamera önüne geçen ancak "İki Genç Kız" filmi, "Kurtlar Vadisi" ve "Kadın İsterse" dizileriyle popüler olmayı başaran Vildan Atasever, henüz tanınmadığı dönemde kısa metraj filmlerde ve video piyasası için hazırlanan filmlerde de rol almıştı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!