Filiz’in annesi Şükran Esra Bezen Bilgin kimdir? Kaç yaşındadır? Aslen nerelidir?

Güncelleme Tarihi:

Filiz’in annesi Şükran Esra Bezen Bilgin kimdir Kaç yaşındadır Aslen nerelidir
Oluşturulma Tarihi: Kasım 03, 2017 09:29

Filiz'in annesi Şükran rolünde oynayan Esra Bezen Bilgin kimdir sorusu birçok dizisever tarafından oldukça merak edilen konular arasında yer almaya başladı. Usta oyuncu Metin Bilgin’in kızı Esra Bezen Bilgin, Bizim Hikaye’nin kadrosuna dahil oldu. Esra Bezen Bilgin renkli kişiliği ve sempatikliğiyle izleyicilerin dikkatini çekti. Peki, Filiz’in annesi Monika Esra Bezen Bilgin kimdir? Kaç yaşındadır? Aslen nerelidir?

Haberin Devamı

Tiyatro ve sinema oyuncusu Esra Bezen Bilgin,1973 yılında Ankara’da doğdu. Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nden mezun oldu. 1997'den bu yana İzmit Şehir Tiyatrosu'nda görev aldı ve pek çok oyunda oynadı. Ayrıca bağımsız prodüksiyonlarda ve Aksanat Yeni Kuşak Tiyatro'da çeşitli oyunlarda rol aldı. 2004'te Reha Erdem'in yönettiği Korkuyorum Anne filmiyle sinema kariyerine başladı.
Kukla tasarımı konusunda eğitim aldı ve Nasreddin Hoca, Kuva-yı Milliye, Bin Varmış Hiç Yokmuş isimli kukla oyunlarında yönetmen yardımcılığı yaptı.Esra Bezen Bilgin, tiyatro yönetmeni Mehmet Ergen ile evlidir. Gece isimli bir oğlu vardır.

ŞÜKRAN ROLÜ

Esra Bezen Bilgin, başrollerini Hazal Kaya ile Burak Deniz'in paylaştığı Bizim Hikaye'nin oyuncu kadrosunda dahil oldu. Esra Bezen Bilgin, Filiz ve kardeşlerinin annesi Şüran'ı canlandıracak.

BAKMADAN GEÇME!