Filistinli damadın düğününü ailesi cep telefonu ile izledi

Güncelleme Tarihi:

Filistinli damadın düğününü ailesi cep telefonu ile izledi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 14, 2017 14:45

Filistinli damadın düğününü ailesi cep telefonu ile izledi

Haberin Devamı

Ersan ERDOĞAN / MANİSA, (DHA)- MANİSA Celal Bayar Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencisi Filistinli Eymen Abu Amer, gönlünü kaptırdığı sınıf arkadaşı Merve Kormaz ile hayatını birleştirdi. Gazze'nin ablukada olması nedeniyle düğününe gelemeyen Eymen'in ailesi, düğününü cep telefonundan görüntülü izledi.
Filistin'den 6 yıl önce Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi'ne öğrenim görmeye gelen 26 yaşındaki Eymen Abu Amer, gönlünü sınıf arkadaşı Merve Korkmaz'a kaptırdı. MCBÜ Tıp Fakültesi öğrencisi iki genç, beş ay önce nişanlanarak evliliğe ilk adımını attı. Dün akşam ise İnci Garden Düğün Salonu'nda düzenlenen törenle iki genç, evlendi. Düğüne Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı İdris Avşar, Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı Bilal Demir, gelinin annesi Fatma ve babası İdris Korkmaz'ın yanı sıra çok sayıda Türk ve Filistinli davetli  katıldı.
Damadın annesi Suha ve babası Ma'moun Abu Amer ise Gazze'nin İsrail ablukası altında olmasından dolayı katılamadı. Suha Abu Amer ve baba Ma'moun Abu Amer çifti, çocuklarının düğününü cep telefonundan görüntülü izledi.
Kuran okunmasıyla başlayan düğünde Filistinli damat, Arap geleneklerine göre karşılandı. Önce bir sandalyeye oturturulan damat, daha sonra Filistinli akraba ve arkadaşları tarafından havaya atıldı. Ortaya renkli görüntüler çıktı. Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı Bilal Demir ve Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı İdris Avşar genç çifti tebrik ederek, düğünlerinin hayırlara vesile olmasını diledi.

FOTOĞRAF

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!