Filenin altın kızları

Güncelleme Tarihi:

Filenin altın kızları
Oluşturulma Tarihi: Şubat 25, 1999 00:00

Haberin Devamı

Bayanlar voleybolda Vakıfbank Şampiyonlar Ligi'nde, Eczacıbaşı da Kupa Galipleri Kupası'nda ilk 4 takım arasına girmeyi başardı

İkinci sırada

Avrupa kupalarında filede yüzümüzü bayanlar güldürdü. Avrupa Şampiyonlar Ligi B Gurubu'ndaki son maçında Slavia Bratislava'yı 3-1 yenen Vakıfbank, ikincilik için çekiştiği Yunan Panathinaikos takımının deplasmanda grup lideri İtalyan Foppapedretti'ye 3-0 yenilmesi üzerine final four'a yükselme başarısı gösterdi.

Rakip Fransız

Grubunda son haftaya değin nefes kesen ikincilik mücadelesi yapan Vakıfbanklı kızlar, 13-14 Mart tarihleri arasında İtalyan'nın Bergamo kentinde Fransız RC Cannes, İspanyol CV Tenerıfe, İtalyan Foppapadretti Bergamo'nun bulunduğu grupta mücadele edecek. Vakıfbank bu final grubunda ilk maçını Fransız RC Cannes ile yapacak.

Finaller Bursa'da

Avrupa Bayanlar Kupa Galipleri Ligi A Grubu'nda yaptığı 7. maçında Çek Cumhuriyeti'nde Olympic Prag takımını deplasmanda 3-2 yenip, namağlup lider olarak grup birincisi olan Eczacıbaşı, 13-14 Mart günleri arasında Bursa'da yapılacak final four'da şampiyonluk için mücadele verecek.

İlk maç Yunan'la

Mavi beyazlı kızlarımız B Grubu'nun ikincisi Yunan Filathlatic Club Vrılıssıa ile ilk maçını yapacak. Eczacıbaşı bu maçı kazandığı takdirde Fransız VBC Rıom- İtalyan Cemagion Reggo Emıla maçının galibi ile final oynayacak. Her iki temsilcimizin katılacakları final four guruplarında ikinci gün galipler final, mağluplar üçüncülük maçı yapacaklar.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!