Fil, eziyet eden bakıcısının arabasını görünce...

Güncelleme Tarihi:

Fil, eziyet eden bakıcısının arabasını görünce...
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 24, 2015 10:58

Alma filin ahını çıkar aheste aheste... Danimarka’da bir fil, kendisine eziyet eden sirk bakıcısının otomobilini hurdaya çevirdi. Korku dolu anlara şahitlik eden çevredeki insanlar ise filin bu devasa gücünü şaşkınlıkla izlediler.

Haberin Devamı

Fil hafızası diye bir şey vardır. Bu terim fil beyninin uzun dönemli hafıza ile ilgili bölümlerinin insan beynindeki aynı işleve sahip bölümlerden çok daha büyük ve daha gelişmiş olmasından kaynaklanan bir yakıştırmadır. O yüzden filler unutmaz derler. Bu görüntülerde de fillerin bu özelliğini unutan bakıcı ise hayatı boyunca unutamayacağı korkuyu tek seferde yaşıyor ve fillere kötü davranmanın dersini alıyor.

Fil, eziyet eden bakıcısının arabasını görünce...

İŞTE O ANLAR

Caps'lerden nasibini alan komik hayvanlar

Haberin Devamı

İlgili videolar:

KIZGIN FİL HİNTLİ ADAMI AZ DAHA ÖLDÜRÜYORDU

Hindistan'da kızgın fil bir adama saldırarak az daha öldürüyordu. Çevrede bulunan insanların çabalarıyla zor kurtulan adam ağır yaralandı.

Haberin Devamı

Haberin Devamı

YAVRU FİL 14 ASLANA KARŞI KENDİNİ SAVUNDU

Genç filin kendisine saldıran 14 aslanla amansız bir mücadeleye girişmesi kameralar tarafından kaydedildi. Filin bu çabası karşısında neye uğradıklarını şaşıran aslanlar, fili yenmek için adeta yarışa girdiler. Aslanların mücadelesine karşı yılmayan fil, sonunda suya girerek aslanların elinden kurtulmayı başardı.

FİLLERE İŞKENCE YAPILDI, KALABALIK EĞLENDİ

Hindistan’ın kuzeydoğusunda bulunan Assam eyaletinde çekilen fil dövüşü görüntüleri kan donduruyor. Hayvan hakları aktivistlerinin ‘işkence’ olarak tanımladığı görüntülerde fillerin dövüşmeye zorlandığı görülüyor. Yerel bir hasat festivalinin açılışındaki fil dövüşünü kalabalıkların neşeli bir şekilde izlediği de dikkat çekti.

Haberin Devamı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!