Fikret Orman’dan Talisca'ya ceza eleştirisi

Güncelleme Tarihi:

Fikret Orman’dan Taliscaya ceza eleştirisi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 15, 2017 15:42

Fikret Orman’dan Talisca'ya ceza eleştirisi

Haberin Devamı

Süheyla GÖZDERELİLER / YALOVA, (DHA)- BEŞİKTAŞ Başkanı Fikret Orman, Profesyonel Disiplin Kurulu’nun (PFDK), Talisca’ya verdiği bir maçlık cezayı haksız bulduğunu belirterek,  “Beşiktaş’ın geniş bir kadrosu var. Fark eden bir şey olmaz” dedi.  
Beşiktaş'ın Spor Toto Süper Lig'in 31’inci haftasında deplasmanda karşılaşacağı Bursaspor maçı öncesinde siyah beyazlı ekibin başkanı Fikret Orman Yalova'ya geldi. Yalova Emniyet Müdürü Hakan Fındık'ı ziyaret eden Orman, ardından birlikte Gazipaşa Caddesi üzerinde bulunan Sandal Balık Restoran’da yemek yedi.
Beşiktaş-Fenerbahçe derbisinde Volkan Demirel'e yaptığı el hareketinden dolayı PFDK'ya sevk edilen Talisca'ya verilen 1 maçlık cezanın sorulması üzerine Fikret Orman, “Haksız ve yersiz buluyoruz. Zaten ifade de ettik. Bir maç, artık bu maça Talisca’sız çıkacağız. Beşiktaş’ın geniş bir kadrosu var. Fark eden bir şey olmaz” dedi.
Medipol Başakşehir’in 1 puan önde olduğu hatırlatılan Orman, Bursaspor maçı sonrası puan farkını 2’ye çıkarmak istediklerini belirterek, “Medipol Başakşehir, bir maç fazlasıyla önde. Yine eksi ikiyi almaya gidiyoruz Allah’ın izniyle” diye konuştu. Öte yandan Fikret Orman’a Beşiktaş taraftarları ise hatıra fotoğrafı ve selfie çekebilmek için bir biriyle yarıştı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!