Fikret Orman'dan Quaresma bombası! Salı günü...

Güncelleme Tarihi:

Fikret Ormandan Quaresma bombası Salı günü...
Oluşturulma Tarihi: Ocak 28, 2017 22:28

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk iddiasını sürdüren ve lider durumda bulunan Beşiktaş'ın devre arasında kadrosuna kattığı futbolcular için toplu imza töreni düzenleyeceği açıklandı. İmza törenine Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın da katılacağı belirtildi.

Haberin Devamı

Siyah beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, "Başkanımız Fikret Orman, futbol takımımızın devre arasında kadrosuna kattığı oyuncularımızla birlikte 31 Ocak Salı günü saat 14:30'da Vodafone Arena'da toplu imza töreni gerçekleştirecek; ara transfer dönemi ve gündeme dair değerlendirmelerde bulunacaktır." ifadeleri kullanıldı.

Siyah beyazlılar, devre arasında kadrosuna kattığı oyuncular arasında bir tek Matej Mitrovic için 4,5 milyon Euro bonservis bedeli ödedi. Beşiktaş'ın Atınç Nukan, Ryan Babel ve Ersan Gülüm transferinde kasasından kiralama veya bonservis ücreti çıkmadı.

Ligin ikinci yarısında kiralık olarak Beşiktaş forması giyecek olan Demba Ba, hafta sonu İstanbul'da olacak. Senegalli forvet ile Pazartesi günü resmi sözleşme imzalayacak olan Beşiktaş, Shanghai Shenhua'ya 13 milyon Euro'ya sattığı Demba Ba'yı bedelsiz olarak kadrosuna katmış olacak.

Haberin Devamı

FutbolArena'nın haberine göre, Şenol Güneş'in kararsız tutumunu değiştirerek transferi tamamlayan Beşiktaş yönetimi, "Ne maaş, ne de kiralama bedeli ödeyeceğiz. 3 ay dolu dolu kullanabileceğiz." sözleriyle tecrübeli çalıştırıcıyı ikna etti. Beşiktaş taraftarını ve kulübü çok seven Demba Ba'nın, geri dönmeyi çok istemesi siyah beyazlı yönetimin de elini kolaylaştırdı.

Beşiktaş'ta sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Ricardo Quaresma'nın takımda kalıp kalmayacağı merak konusu olurken, her defasında Quaresma'ya yeni sözleşme önerdiklerini ve Portekizli yıldızın takımda kalmasını istediklerini belirten siyah beyazlı yöneticilerin bu tutumu karşısında Ricardo Quaresma da oldukça olumlu yaklaşımlar sergiledi.

SALI GÜNÜ QUARESMA SÜRPRİZİ
Ricardo Quaresma'nın Beşiktaş'ın yeni sözleşme tekliḀni kabul ettiğini ve eğer detayların yetişmesi halinde Salı günü düzenlenecek olan imza törenine katılacağı bilgisine ulaşıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!