Fikret Orman'dan Akdeniz Akşamları!

Güncelleme Tarihi:

Fikret Ormandan Akdeniz Akşamları
Oluşturulma Tarihi: Ocak 04, 2017 23:11

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Antalya'da oldukça keyifli bir gece geçirdi. Devre arası kampı için Antalya'da bulunan Beşiktaş'ı ziyarete gelen Başkan Fikret Orman, Siyah-Beyazlıları takip eden basın mensupları ile akşam yemeğinde bir araya geldi.

Haberin Devamı

Antalya'da bir restoranda düzenlenen yemeğin sürpriz konukları ise Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Menderes Türel ve sanatçı Haluk Levent oldu. Önce sanatçı Haluk Levent, Fikret Orman'ın yanına gelerek doğuştan hasta bir Beşiktaşlı olduğunu söyledi ve başkan ile selfie çekti.

Basın mensuplarının isteğini kırmayan Haluk Levent, bir sürpriz yaparak gitarını da getirdi ve başkanla beraber "Akdeniz akşamları" ile "Ben bu gece ölmezsem" şarkılarını söyledi. Aynı restoranda dostları ile yemek yiyen Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Menderes Türel de Fikret Orman ve basın mensuplarına kısa bir ziyarette bulundu. Beşiktaş'a başarılar dileyen Türel, Fikret Orman'ı bir kez daha 7 Ocak'ta yapacakları Antalyaspor'un yeni tesislerinin açılışına davet etti. 

Haberin Devamı

BAKMADAN GEÇME!