Fikret Orman kazandı çünkü...

BEŞİKTAŞ’ta Fikret Orman’ın yeniden seçilmesi sürpriz değildi.

Haberin Devamı

Misal, genel kurulda çok fazla konuşmaya bile gerek duymadı. Bu tavır aynı zamanda bir seçim stratejisiydi. Rakibinin kendisine yönelik eleştirilerine yanıt vermeyerek adeta onu yok saydı. Sanki tek başına yarışıyordu... Adalı, son gün Orman’ın bu hamlesini boşa çıkartacak bir çıkışı yapamadı.

Emirates ‘darbesi’

ORMAN, çok fazla yıpranmamış bir iktidar olmanın avantajıyla zaten yarışa 1-0 önde başlamıştı. Adalı’nın yıldız transfer ve ezeli rakipleri geçme gibi Demirören dönemini çağrıştıran vaatleri de Orman’ın ekmeğine yağ sürdü!.. Stada kazma vurulması ve Vodafone ile yapılan ön anlaşma da Orman’ı iyiden iyiye öne geçirirken, Emirates’in ajansından gelen yalanlama ise Adalı’ya darbe vurdu.

Stat süreci kritik

KUŞKUSUZ Adalı’nın yediği en büyük çelme UEFA Disiplin Kurulu’na verilmesi oldu. Demirören’e yakın delege oyları da beklentinin aksine Orman’a gitti. Adalı, galiba en çok buna şaşıracak!
Bir nevi baskın seçime gitmenin de avantajını kullanan Orman’a delege bir dönem daha şans verilmesine hükmetti. Orman’ın yeni dönemdeki kaderini ise şampiyonluk değil, yeni stadın yapılıp yapılamaması belirleyecek...

Yazarın Tüm Yazıları