Fikret Orman: Gözünden anladım

Güncelleme Tarihi:

Fikret Orman: Gözünden anladım
Oluşturulma Tarihi: Nisan 17, 2015 09:19

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, önceki gün kulüp binasına haciz getiren reklam şirketine öfke yağdırırken, Vodafone Arena'dan loca satın alan İran asıllı işadamı Reza Zarrab için, "İyi bir Beşiktaşlı olduğunu gözünden anladım" dedi.

Haberin Devamı

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, önceki gün kulübe haciz koyduran Aktif Tanıtım’a istedikleri parayı ödemeyeceğini söyledi.
Dün bir basın toplantısı düzenleyen Orman, sert tepki göstererek, “Ben ve arkadaşlarım bu terbiyesizlik işlerine prim vermeyeceğiz. Biz rezil olmayalım diye çalışıyoruz, bunlar o paraları Porsche arabası alsınlar, business clas’larda otursunlar diye mi ödeyeceğiz? Ben bu parayı onlara ödemeyeceğim. Beşiktaş geldiğimizde güllük gülistanlık bir kulüp değildi ki” dedi. Orman talep edilen paranın ise 5 milyon dolar olduğunu belirterek, ”Alacakları iskemle, masa” dedi.

BU ŞİRKET BİR MASA BİR KASA
Aktif Tanıtım’a hak etmedikleri halde 7 milyon dolar ödediklerini vurgulayan Orman, “Beşiktaş’a ilk defa mı haciz işlemi yapılıyor? Hiç böyle bandolarla, mızıkalarla ve basın bültenleriyle bir başka olay yaşandı mı?” dedi. Söz konusu şirketin ödemenin geç yapıldığını belirtip anlaşmanın bozulduğunu söylediğini hatırlatan Orman, “Biz de yargıya başvurduk. Bunun bir geçim kapısı haline geldiğini, şirketin iş yapmadığını söyledik. Biz daha sonra davayı kazansak da parayı geri almamızın imkânı yok. Çünkü bu şirket bir masa, bir kasa şirketi” dedi.

Haberin Devamı

Fikret Orman: Gözünden anladım

AKSU YARDIM ETTİ AMA SONUÇ ALINAMADI
YAPILAN haciz işleminin bir şov olduğunu kaydeden Orman, “Bu arkadaşlar Diyarbakır kökenli ve Murat Aksu (eski yönetici) ile de bir ahbaplık ilişkisi söylentisi var. Biz de Murat Bey’den yardım istedik, bu görüşmelerde bizle olmuştur ancak sonuç alınamamıştır. Murat Bey’in kendi ifadesini söyleyim: ‘Bunlara bu işler verilmemeliydi’. Ortada yanlış yapılmış bir anlaşma var. Gidip bu anlaşmayı yapanlara sorun, bunlar camiamızın içindeki insanlar” dedi.

AVUKATLARI G.SARAY KONGRE ÜYESİ

Kimseyi zan altında bırakmak istemediği kaydeden Orman, “Bu arkadaşların bir avukatı var. Galatasaray kongre üyesi ve Alp Yalman’ın listesinde yer alan birisi. Spor ahlakına uyar mı, Allah inancında böyle bir şey olabilir mi? Avukatımı aradılar, iki gün sonra bir daha geleceğiz demişler. Biz böyle tehditlere papuç bırakmayız. Bunlar ahlaksızdır, dünyanın hiçbir yerinde de böyle bir haciz işlemi yapılmamıştır” dedi.

Fikret Orman: Gözünden anladım
50 NUMARALI LOCAYI 1.2 MİLYON TL TRİNK ÖDEYİP ALDI

Haberin Devamı

ZARRAB’IN GÖZLERİNE BAKTIM BEŞİKTAŞLI OLDUĞUNU ANLADIM
17-25 Aralık operasyonlarıyla gündeme gelen İran asıllı işadamı Reza Zarrab ile gizli kapaklı bir iş yapmadığını söyleyen Orman, “Hiç tanımam. Reza Bey ile yemek yedim. Ne var bunda? Reza Zarrab suçlu mudur? Aranıyor mu? Eroin kaçakçısı diye polis peşinde mi? Ben bunu saklıyor muyum? Ortağı mıyım? Ticaret mi yapıyorum? Arkadaş Beşiktaşlı. Gözlerinin içine baktığım zaman iyi bir Beşiktaşlı olduğunu anladım. Para ödemiş, Beşiktaş’tan loca almış. Nereden geliyor bu değirmenin suyu? Şu ana kadar 250 milyon TL’nin üzerinde para harcanmış stada” dedi.

SİLİVRİ’DE PAŞALARI ZİYARETE GİTTİM
Göreve geldiğide en çok korkulan şeyin cezaevindeki paşalara ziyaret yapmak olduğunu anlatan Fikret Orman, “Ama ben Silivri’de Beşiktaşlı olanları da olmayanları ziyarete gittim. Arkadaşlarım, ‘Gitme’ dediler. Bunlar benim arkadaşlarım, kongre üyelerim. Çok mennum oldular. Suçu ispatlanmamış, ceza almamış birisiyle alakalı karar alabilme yetkisine sahip değilim” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!