Figo'yu yedi bitirdi

Güncelleme Tarihi:

Figoyu yedi bitirdi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 26, 2000 00:00

Haberin Devamı

OKAN

Kupanın ‘‘En Değerli Oyuncusu’’ seçildi

İki yıl önce 980 bin dolara imza atan tecrübeli futbolcu, Süper Kupa'nın yıldızı olurken, 58 milyon dolarlık Figo sahada gezindi durdu. Nissan firması tarafından 10 bin EURO para ödülü verilen Okan, ‘‘Ödülümü depremzedelere bağışlıyorum’’ dedi.

İKİ GURUR BİRDEN

Türk futbolu, Galatasaray-Real Madrid maçında, iki büyük gururu birarada yaşadı... Cimbom, İspanya'nın dünyaca ünlü ekibini 2-1 yenip, Süper Kupa'yı müzesine götürürken, Okan Buruk da 'Maçın En Değerli Oyuncusu' unvanına layık görüldü. İki yıl önce 980 bin dolara Galatasaray'la sözleşme yenileyen tecrübeli futbolcu, 58 milyon dolarlık Figo'yu gölgede bıraktı.

10 BİN EURO ÖDÜL

UEFA'nın bu maç için görevlendirdiği futbol otoriteleri arasında yapılan ankette, Galatasaraylı Okan, sahanın en iyi futbolcusu seçildi. Süper Kupa'nın sponsoru Nissan firması, bu başarısı nedeniyle yıldız futbolcuya 10 bin EURO para ödülü (yaklaşık 5 milyar 800 milyon lira) verecek.

BİZ BİR BÜTÜNÜZ

Gecenin yıldızı Okan maçtan sonra yaptığı açıklamada, para ödülünü depremzedelere bağışlıyacağını belirterek şöyle konuştu : ‘‘UEFA Kupası'nın ardından Süper Kupa'yı da kazanmak çok güzel bir duygu. Maçın en iyi oyuncusu olmak beni o kadar çok sevindirmedi. Çünkü bu kupayı bir bütün olarak kazandık. Bu kupayı tüm Türk milletine armağan ediyorum.’’

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!