Fidanlar hastane için dikildi

Güncelleme Tarihi:

Fidanlar hastane için dikildi
Oluşturulma Tarihi: Mart 23, 2017 12:28

Fidanlar hastane için dikildi

Haberin Devamı

MANİSA'nın Alaşehir ilçesindeki devlet hastanesi çevresini ağaçlandırma çalışmaları kapsamında öğrenciler ve velileri çok sayıda fidanı toprakla buluşturdu.
Alaşehir Devlet Hastanesi çevresine, öğrenciler, veliler ve hastane personeli tarafından fidan dikildi. Alaşehir Devlet Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Orhan Kırmalı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Güneş ve Cumhuriyet İlkokulu Müdürü Erkan Biber oe öğrencilerle birlikte fidan dikti. Başhekim Orhan Kırmalı, hastane binasının yeni olduğunu hatırlatarak çevre düzenlemelerini tamamlamak için çalıştıklarını söyledi. Milli Eğitim Müdürlüğü ile işbirliği yaparak her bireyin hastanede bir katkısının bulunmasını amaçladıklarını anlatan Kırmalı, "Öğrencilerimiz buraya dikecekleri her fidan için ileride 'Bu ağacı ben dikmiştim, bu benim eserim' diyerek eserine ve hastaneye sahip çıkacak. Hastanemizde tedavi gören hastalarımızın psikolojik olarak rahatlaması ve hasta yakınlarının beklerken dinlenebilmelerini amaçlıyoruz" dedi.
Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Güneş ise Orman Haftası etkinlikleri kapsamında bu etkinliğe destek verdiklerini belirterek, "Hastanemizden gelen talep doğrultusunda bugün Cumhuriyet İlkokulu öğrencilerimiz, velilerimiz ile beraber ağaç dikimi yaptık. Burası bir orman gibi değil, her zaman uğranılabilecek bir yer. Dolayısıyla bugün buraya ağaç dikenler, gelecekte 'burada benim eserim var' diyerek daha ilgili olacaktır" dedi.
Hastane bahçesine iğde, dut, incir, ıhlamur, ceviz, zeytin ve fıstık çamı fidanları dikildi.
Nurettin DOĞAN / ALAŞEHİR (Manisa), (DHA)
FOTOĞRAF

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!