FIBA EuroChallenge Kupası

Güncelleme Tarihi:

FIBA EuroChallenge Kupası
Oluşturulma Tarihi: Kasım 18, 2013 15:01

FIBA EuroChallenge Kupası'nın üçüncü haftasında maçları yarın ve 20 Kasım Çarşamba günü oynanacak.

Haberin Devamı

Basketbol FIBA EuroChallenge Kupası'nda 3. hafta maçları yarın ve 20 Kasım Çarşamba günü oynanacak.

Kupada Türkiye'yi temsil eden Royal Halı Gaziantep ve TOFAŞ, üçüncü hafta maçlarını evlerinde yapacak. Üçüncü haftada Royal Halı Gaziantep, Romanya'nın CSM Oradea, TOFAŞ ise Slovenya'nın Krka Novo Mesto takımını yarın konuk edecek.

Royal Halı Gaziantep liderliğini sürdürmek istiyor

B Grubu'nda oynadığı 2 maçı da kazanan Royal Halı Gaziantep, CSM Oradea karşılaşmasından da galip ayrılarak, liderliğini sürdürmek istiyor.

İlk maçında Rusya'nın Krasyne Krylia takımını deplasmanda 96-89, ikinci karşılaşmasında ise Gaziantep'te Macaristan'ın Atomerömü Se Paks ekibini 75-63 mağlup eden Royal Halı Gaziantep, grubun tek yenilgisiz takımı olarak, lider durumda bulunuyor. Grupta galibiyeti bulunmayan CSM Oradea ise son sırada yer alıyor.

Royal Halı Gaziantep-CSM Oradea karşılaşması Şahinbey Karataş Spor Salonu'nda yarın saat 20.30'da başlayacak.Gaziantep ekibinin yer aldığı B Grubu'nda son puan durumu şöyle:

TOFAŞ, liderle karşılaşacak

F Grubu'nda 1 galibiyet, 1 mağlubiyetle ikinci sırada yer alan TOFAŞ, yarın yenilgisiz grup lideri Krka Novo Mesto ile Bursa'da karşı karşıya gelecek.

Atatürk Spor Salonu'nda oynanacak karşılaşma saat 19.00'da başlayacak.

İlk maçında evinde Macaristan'ın Fortress Jaszberenyi takımını 86-72 mağlup eden Bursa ekibi, ikinci karşılaşmasında ise deplasmanda Rusya'nın Ural Ekaterinburg ekibine 74-70 yenildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!