Fi dizisinin yeni bölümü ne zaman yayınlanacak? İşte, Fi Çi 2. sezon 3. bölüm fragmanı

Güncelleme Tarihi:

Fi dizisinin yeni bölümü ne zaman yayınlanacak İşte, Fi Çi 2. sezon 3. bölüm fragmanı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 24, 2017 19:53

Fi dizisinin yeni sezonu Çi'nin 3. bölüm fragmanı yayın tarihine kısa bir süre kala ortaya çıktı. Duru ve Can Manay arasındaki yakınlaşma görüntülerinin damga vurduğu yeni fragmanada Yasemin Allen'in sahneleri de merak uyandırdı. Peki cesur sahnelerini sürdüren Fi'nin yeni bölümü saat kaçta yayınlanacak?

Haberin Devamı

Fi yeni sezonu Çi’nin 3. bölüm fragmanı yayınlandı. Cesur sahnelerin ön planda olduğu Çi’nin yeni bölüm fragmanına Yasemin Allen damga vurdu. Peki yeni sezon başlangıcını hızlı yapan Fi’nin yeni bölüm ne zaman, saat kaçta yayınlanacak?

Başrollerinde Serenay Sarıkaya, Ozan Güven, Mehmet Günsur, Berrak Tüzünataç ve Büşra Develi'nin rol aldığı Fi kadrosunda genişletmeye devam ediyor. Nehir Erdoğan ve Nur Fettahoğlu'ndan sonra Yasemin Allen de kadroya dahil oldu. Güzel oyuncu bale okulunun başarılı ismi aynı zamanda Duru'nun rakibi Ece’yi canlandıracak ‘Çi’nin üçüncü bölümü, 24 Kasım günü saat 21.00’de yayınlanacak.

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Deniz'in İstanbul'a dönmesi Duru ve Can ilişkisinin dengelerini sarstı. Duru’nun tepkisi Can’ı beklenmedik bir hamle yapmaya iterken, Özge’nin yeni hayat kurma konusundaki kararlılığı da sürpriz gelişmelerle sınandı. Zor bir sınav vermek zorunda olan Can’ın sözleri finale damga vurdu.

 

BAKMADAN GEÇME!