Fi dizisinin 7,8,9. bölüm fragmanı yayınlandı! Fi yeni bölümü ne zaman yayınlanacak?

Güncelleme Tarihi:

Fi dizisinin 7,8,9. bölüm fragmanı yayınlandı Fi yeni bölümü ne zaman yayınlanacak
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 02, 2017 19:34

Fi dizisinin merakla beklenen 7,8,9. bölüm fragmanları yayınlandı. İnternet alemine yeni bir soluk kazandıran Fi dizisinin yeni bölümlerinin ne zaman yayınlanacağı diziseverler tarafından araştırılıyordu. Fi dizisinin yeni bölüm fragmanları yayınlanır yayınlanmaz, izleyicilerde yeni bölümün ne zaman yayınlanacağını öğrenmeye başladılar. Peki, Fi yeni bölümü ne zaman yayınlanacak?

Haberin Devamı

Fi dizisi yeni bölümler için beklenti devam ediyor. Geçtiğimiz haftalarda yayınlanan son bölümlerinin ardından yeni bölümü ile araştırılan Fi dizisinin 7,8 ve 9. bölüm fragmanları yayınlandı. Peki, evlilik teklifinin ardından iyice yoldan çıkan Can Manay, Fi yeni bölümlerinde neler yapacak? İşte, dizinin yeni bölümlerinin ne zaman yayınlanacağı ve yeni bölüm fragmanları sizlerle.

Serenay Sarıkaya, Ozan Güven, Mehmet Günsür, Büşra Develi ve Berrak Tüzünataç’ın paylaştığı Fi dizisinin yeni bölüm fragmanları yayınlandı. İzleyicisinde yarattığı tutku ve heyecan her bölümüyle artan Fi'nin merakla beklenen yeni bölümleri 19 Mayıs'ta yayınlanacak.

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Can Manay'ın Duru'ya olan aşkı giderek saplantılı hale geldi. Duru’yu Deniz’den ayırmak için yeterli bilgiye sahip olmadığını düşünen Can, Kaya’nın yardımıyla iki aşığın birbirinden gizledikleri şeyi öğrendi. Son günlerde araları bozuk olan iki sevgilinin arası Deniz'in geçmişinden gelen bir isimle kopma noktasına geldi. Ancak Deniz ve Duru’nun arasındaki bağ Can'ın sandığından daha güçlüydü. Özge ise beklediği kanıta ulaştı ve Can Manay'ı bitirmek için yola çıktı. Deniz’in evlilik teklifi sahnesine tanık olduktan sonra adeta kendisini kaybeden Can Manay,  daha can alıcı bir plan yapması gerektiğinin farkına vardı ve ikiliyi can evinden vuracak bir hamle yaptı. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!