Fi yeni sezon Çi 7. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yeni bölüm ne zaman?

Güncelleme Tarihi:

Fi yeni sezon Çi 7. bölüm fragmanı yayınlandı mı Yeni bölüm ne zaman
Oluşturulma Tarihi: Aralık 28, 2017 11:16

Fi yeni sezon Çi 7. bölümü için heyecan dorukta! En son 27 Aralık Çarşamba günü izleyicileriyle buluşan Çi'nin son bölümü final sahnesiyle yürek hoplattı. Artık Can Manay'la evli olan Duru'nun Deniz ile öpüşmesi şok etkisi yarattı. Bu sahneye Bilge'nin de tanık olması beraberinde pek çok soru işaretini de beraberinde getirdi. Yeni gelişmeleri merak eden izleyiciler fragmanı sorguluyor. Peki Fi yeni sezon Çi 7. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yeni bölüm ne zaman?

Haberin Devamı

Azra Kohen'in uzun süre çok satanlar listesinde yer alan Fi Çi Pi serisinin uyarlaması Çi'nin yeni bölüm fragmanı için araştırmalar başladı. Deniz ve Duru'nun öpüşmesi ardından yaşanacakları merak eden izleyiciler, hem fragman hem de tarih araştırması yapıyor. Peki Fi Çi yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Fi yeni bölüm ne zaman?

Fragman yayınlanmadığı için 7. bölümün ne zaman yayınlanacağı belli değil. Fi Çi dizisisin 7. bölüm fragmanı yayınlandığı an haberimizin içeriğinde yer alacak.

Duru’nun Deniz ve Ece arasında geçenleri öğrenmesi bir dizi olayın başlangıcı oldu. Can ise karşısında, birikmiş hesapları kapatmaya gelen eski düşmanı Sadık’ı buldu. Finale ise birbirlerini sorgulamaya başlayan Duru ve Deniz’in öpüşme anı damga vurdu. Can’ın yerleştirdiği gizli kamera bu anları çekerken; ikilinin yakınlaştığı anlara Bilge’nin de tanık olmasıyla heyecan dozu arttı. Bilge’nin tanık olduğu görüntüyü Can’a söyleyip söylemeyeceğini merak eden izleyiciler, Çi’nin yeni bölüm fragmanını araştırıyor.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!