Fi dizisi 12. bölümüyle bu akşam sezon finali yapacak!

Güncelleme Tarihi:

Fi dizisi 12. bölümüyle bu akşam sezon finali yapacak
Oluşturulma Tarihi: Haziran 16, 2017 09:45

Fi dizisi 12. bölümüyle sezon finali yapmaya hazırlanıyor. Ekran macerasını dijital platform üzerinden başlayan Fi'nin sezon finali olan 12. bölümü bu akşam izleyicileriyle buluşacak. Dizinin son yayınlanan bölümünde Duru ve Can arasında yaşananlar ortaya çıkmış, Özge, sonunu düşünmeden yürüdüğü yolda çok ağır bir bedel ödemek zorunda kalmıştı. Sezon finalinde en çok merak edilen konusu Duru ve Deniz ilişkisinin nereye varacağı. Peki, Fi dizisinin yeni bölümü saat kaçta?

Haberin Devamı

Fi dizisinin 12. sezon finali bölümü izleyiciler tarafından oldukça merak konusu oldu. İnternet aleminde yayınlanmaya başladığı günden itibaren izleyicilere yeni bir soluk getiren dizi Fi'nin yeni bölümünün ne zaman yayınlanacağı belli oldu. Fi dizisinin yayınlanan 12. bölüm sezon finali fragmanında gerilim yice artıyor. Peki, evlilik planı yapan Duru ve Deniz ayrılacak mı? Evini satma kararı alan Can Manay, Duru sevdasından vaz mı geçecek? Tüm bu soru işaretleri bu akşam yayımlanacak olan heyecan dolu sezon finalinde netleşecek.

İzleyicisinde yarattığı tutku ve heyecan her bölümüyle artan Fi'nin merakla beklenen sezon finali bölümünün saat kaçta yayınlanacağına dair net bir açıklama yapılmadı.

Ozan Güven, Serenay Sarıkaya, Mehmet Günsür ve Berrak Tüzünataç’ın başrollerini paylaştığı , en son 9 Haziran Cuma günü yayınlandı. Fi’nin son bölümünde vakit daraldıkça oyunları daha sertleşen Can, Duru’nun duygularını ortaya çıkarmak için riskli bir hamle yaptı. Son bölüm finaline doğru Can ve Duru arasındaki diyaloga tanık olan Deniz, gerçekleri öğrendi. İki gün sonra evleneceklerini düşünürken duydukları karşısında büyük bir şaşkınlık yaşayan Deniz ve yaşanılanlardan onu sorumlu tutan Duru arasında ipler gerildi.




Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!