Fi dizisinin yeni bölümü ne zaman yayınlanacak? Fi Çi 7. bölüm bu akşam neden yok?

Güncelleme Tarihi:

Fi dizisinin yeni bölümü ne zaman yayınlanacak Fi Çi 7. bölüm bu akşam neden yok
Oluşturulma Tarihi: Ocak 12, 2018 21:29

Fi Çi serisinin yeni bölüm fragmanı ve tarihi merak konusu oldu. Dijital platform üzerinden izleyicilerle buluşan Fi, genellikle cuma günleri yayınlanıyor, Puhu Tv resmi sosyal medya hesapların üzerinden tarih bilgilendirmesinde bulunuyordu. Peki Fi Çi yeni bölüm ne zaman? Çi 7. bölüm bugün yayınlanmayacak mı?

Haberin Devamı

Fi Çi 7. bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak sorusu dizinin takipçileri tarafından en çok merak edilen ve araştırılan konular arasında yer alıyor. İnternet aleminin en çok izlenen ve sükse yapan dizileri arasında yer alan Fi dizisinin yeni bölümü için tarih bilgisi merak ediliyor. Peki, Fi Çi 7. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yeni bölüm ne zaman?

Yılbaşı sonrası pek çok dizi ekran macerasına ara verdi, bu dizilerden biri de Puhu Tv üzerinden yayınlanan Fi Çi dizisi oldu. Başrollerini Serenay Sarıkaya, Ozan Güven ve Mehmet Günsur’un paylaştığı Fi yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadığı için tarih bilgisi de gelmedi.

En son bölümü her zamankinin tersine cuma günü yayınlanan Çi’nin son bölümünde Ece’nin geçirdiği kaza tüm dengeleri değiştirdi. Deniz ve Ece arasında yaşananları öğrenen Duru, hem intikam almasını hem de yeniden baş dansçı konumuna gelmesini sağlayacak bir plan yaptı. Duru ve Ece arasındaki gerilim dans okulundaki yeni bir kriz yaratırken; Can Manay’ın geçmişine dair yeni ayrıntılar ortaya çıktı. Sadık ve Can Manay uzun bir zaman sonra yeniden karşı karşıya geldi. Finale ise Ece’nin kaza geçirdiği haberi damga vurdu. Genç kadının durumunun kötü olduğunu öğrenen Duru’ya en büyük destek ise Deniz’den geldi. Uzun bir süre sonra birbirlerini sorgulayan ikilinin öpüşme anları, Can Manay’ın yerleştirdiği gizli kamera tarafından kaydediliyordu ancak bu anlara tanık olan bir isim daha vardı.

BAKMADAN GEÇME!