Fİ Çİ 5. bölüm fragmanı merak uyandırdı! Fi yeni bölümü saat kaçta yayınlanacak?

Güncelleme Tarihi:

Fİ Çİ 5. bölüm fragmanı merak uyandırdı Fi yeni bölümü saat kaçta yayınlanacak
Oluşturulma Tarihi: Aralık 14, 2017 12:19

Fİ Çİ 5. bölüm fragmanıyla merak dozunu arttırdı. Ozan Güven, Serenay Sarıkaya, Mehmet Günsür, Berrak Tüzünataç ve Büşra Develi’nin başrollerini paylaştığı Fi’nin yeni sezon 5. bölümü bu akşam yayınlanacak. Yeni bölümde en çok merak edilen konu Özge'nin Duru'ya söylediklerini öğrenen Can Manay'ın yapacakları. Peki Fi yeni bölümü saat kaçta yayınlanacak?

Haberin Devamı

Fi 2. sezon Çi 5. bölüm fragmanı yayınlandı. Geçtiğimiz hafta nefes kesen bir bölümle izleyici karşısına çıkan Fi’nin yeni sezon 5. bölüm fragmanına Can Manay ve eski sevgilisinin karşı karşıya geldiği anlarda damga vurdu.  Yeni sezonda Çİ ismiyle devam eden dizinin yeni bölümünde Duru, Özge’nin söylediklerini Can’la paylaşıyor. Sinir nöbeti geçiren Can, eski sevgilisi Billur’u asansörde yakalıyor. Peki yeni bölümde başka neler yaşanacak? Can Yaman’ın geçmişini ortaya çıkarmaya çalışan Özge’nin yeni planı ne? Can Manay, eski sevgilisini öldürecek mi? İşte Fi Çi 5. bölümünden ilk görüntüler!

Azra Kohen'in çok satılan kitaplarından uyarlanan Çi'nin 14 Aralık akşamı (bugün) saat 21.00 gibi puhutv’de yayınlanması bekleniyor.

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Can, Deniz’in meydan okumasına akıl almaz bir hamleyle karşılık verirken; Duru ve Deniz kozlarını paylaşmak için karşı karşıya geldi. Özge ise Can’ın maskesini düşürmek için bir kez daha harekete geçti ve Duru’ya Billur’dan bahsetti. Çi son bölüm finaline Duru’nun evlilik açıklaması damga vurdu. Bir basın toplantısı düzenleyen ikilinin evlendiklerini açıklaması herkesi şok etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!