Fi dizisinin yeni bölümü ne zaman yayınlanacak? Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Fi dizisinin yeni bölümü ne zaman yayınlanacak Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 22, 2017 22:58

Fi dizisinin yeni bölümünün ne zaman yayınlanacağı diziseverler tarafından oldukça merak konusu oldu. İnternet alemine yeni bir soluk kazandıran Fi dizisi geçtiğimiz hafta yeni bölümleriyle ekrana gelmişti. Dizinin son bölümünde Can Manay ve Duru'nun yakınlaşma sahnesi izlenme rekorları kırdı. Son bölümün izlenmesinin ardından dizinin takipçileri yeni bölüm fragmanını araştırmaya başladılar. Peki, Fi dizisinin yeni bölümü ne zaman yayınlanacak? Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Fi yeni bölüm fragmanı, son bölümde yer alan etkileyici sahnelerin ardından araştırılmaya başlandı. Gerek başrolleri gerekse senaryo örgüsüyle adından söz ettiren Fi dizisinin heyecanla beklenen 8. ve 9. bölümü 19 Mayıs Cuma günü yayınlandı. Son bölüme Serenay Sarıkaya ve Ozan Güven'in öpüşme sahneleri diziye damga vurdu. Kafası karışık olan Duru, hayatlarına sızmaya çalışmakla suçladığı Can’a karşı koyamadı ve ikili arasında herkesi şaşırtan bir yakınlaşma oldu. Final sahnesi ardından gözler yeni bölüm tarihine çevrildi, son bölüm finalini belirsiz bir şekilde yapanan dizinin yayın tarihi henüz açıklanmadı. Peki, Fi dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Fi dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı ancak yayınlanır yayınlanmaz haberimizden ulaşabilirsiniz.

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Can Manay’ın akıl hastanesi ve aşk itirafı dün dengeleri değiştirdi. Can’ın itirafı her şeyi değiştirdi. Bu itiraf Sadık ile Özge işbirliğini bozarken Duru ile arasındaki bağı daha da güçlendirdi Fakat Duru, Can ile yaşadığı bu ilişkiden pişman oldu. İlişkisinin zedeleme kaygısıyla panikleyen Duru, Can’ı bıçakladı. Finale ise Can’ın elinde geçen şey damga vurdu. Duru ve Can’ın unuttukları eşyaları alan Deniz, büyük bir şaşkınlık yaşarken Can’a olan şüphesi de gitgide arttı. Özge ise bu sefer Sadık ve Can arasındaki sırrı ortaya çıkarmak için harekete geçti.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!