Fi yeni bölüm ne zaman? Fİ hangi günler yayınlanıyor?

Güncelleme Tarihi:

Fi yeni bölüm ne zaman Fİ hangi günler yayınlanıyor
Oluşturulma Tarihi: Nisan 28, 2017 11:55

Fi dizisinin yeni bölümü için heyecan dolu bekleyiş sürüyor. Serenay Sarıkaya, Ozan Güven ve Mehmet Günsür'un başrollerini paylaştığı dizi en son 21Nisan Cuma günü izleyicileriyle buluşmuştu. Dijital platform üzerinden yayınlanan dizi bu hafta ise yok. Peki, Fi yeni bölüm ne zaman? Fİ hangi günler yayınlanıyor?

Haberin Devamı

Fi 7. bölüm fragmanı merakla beklenirken, dizinin yeni bölümünün yayınlanacağı tarih merakla araştırıldı. Belirli periyotlarda birkaç bölüm birden yayınlayan Fi dizisi, 7. bölüm fragmanı ile araştırılmaya başlandı. Dizinin yeni bölümünde Can ve Duru arasında yaşanacak olayların nereye ulaşacağını merak eden seyirciler, yayınlanacak bölümü iple çekiyor. Peki, Fi 7. yeni bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak? İşte, dizinin yeni bölümüyle ilgili bazı detaylar

Fİ 7. BÖLÜM NE ZAMAN?

Başrollerini Serenay Sarıkaya, Ozan Güven, Mehmet Günsür, Berrak Tüzünataç ve Büşra Develi'nin paylaştığı Fi dizisi 21 Nisan'da 4. 5. ve 6. bölümleriyle ekranlara geldi. Azra Kohen'in yazdığı "Fi, Çi, Pi" kitaplarından yola çıkılarak senaryolaştırılan 'Fi' dizisinin 7. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Dizinin 7. bölümünün 28 Nisan Cuma günü yayınlanması bekleniyor.

Haberin Devamı

CAN, DURU'YU ELDE EDEBİLECEK Mİ?

Fi dizisinin 4. 5. ve 6. bölümlerinde olaylar şöyle gelişti:

Duru’yu elde etmek için yeni yollar deneyen Can, rotayı rakibi Deniz’e çevirir ve Kaya’ya onu araştırması talimatını verir. Duru ile arasındaki gerilim sürerken, sunduğu ilginç bir ortaklık teklifiyle de Deniz’in hayatındaki yerini sağlama alır. Geçmişten gelen bir kadın ise Deniz ve Duru ilişkisinde yeni bir sınav olacaktır.

Can’ın oyunları sonunda çıkmaza giren Duru ve Deniz ilişkisi, bitme noktasına gelir. Can sonunda aradığı fırsatı bulmuş, karşısına çıkacak engellerden habersiz, tam gaz zafere yürüdüğünü sanırken, beklenmedik cephelerden gelen darbeler ile sarsılır. Can’ın sakladığı sırrın izini süren Özge ise sonunda bir kanıta ulaşacaktır.

Duru ve Deniz’in aldığı kararla karnına sert bir yumruk yiyen Can, daha büyük oynaması gerektiğinin farkına varır. Bu kez Duru ve Deniz’i hayalleri ile vuracaktır. Can amacına giden yolda yeni planlarını hayata geçirirken, Özge de Can hakkında bilgi almak için Eti’nin karşısına çıkar.

Fİ 1. 2. VE 3. BÖLÜMLERDE NELER YAŞANDI?

Rating rekorları kıran televizyon programı sayesinde ülkenin en tanınmış psikiyatristlerinden olan Can Manay’ın yolu, genç balerin Duru ile kesişir. Can, müzisyen sevgilisi Deniz ile beraber yaşayan Duru’nun Fi oranına sahip muhteşem güzelliği karşısında adeta büyülenir. Kader aynı gün, sır gibi sakladığı geçmişini, magazin muhabiri Özge’nin bir sorusuyla Can’ın karşısına çıkarır. O andan sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır.

Haberin Devamı

Duru’nun kalbini kazanmaya karar veren Can, amacına ulaşmak için vakit kaybetmeden harekete geçer. Yaptığı bir oyunla Duru ve Deniz ilişkisini sarsmayı ve yaşamlarına güvenilir bir dost olarak sızmayı başarsa da, bu uğurda gizli bir düşmanın sınırlarını zorladığını fark etmez. Can yüzünden hayatı altüst olan Özge, karşısında, Can Manay’ı bitirmek konusunda en az kendisi kadar istekli, beklenmedik bir ziyaretçi bulacaktır.

Yıl sonu gösterisi için gereken sponsoru bularak Deniz’in dostluğunu kazanan Can, konservatuvara yaptığı ziyarette, Duru’nun baş dansçı olabilmek için seçmelere katılmak zorunda kaldığını öğrenir. Üstelik Duru’nun dans rakibi, Can’a ilgisini saklamayan en yakın arkadaşı Ceren’dir. Can sürpriz hamlesiyle Duru ile olan ilişkisini yeni bir boyuta taşırken, düşmanları da işbirliği için yollar aramaktad

BAKMADAN GEÇME!