FHC dansçılarından Türkiye rekoru

Güncelleme Tarihi:

FHC dansçılarından Türkiye rekoru
Oluşturulma Tarihi: Nisan 26, 2018 11:37

FHC dansçılarından Türkiye rekoru

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - ANTALYA'da hizmet veren FHC Sahne Sanatları Akademisi'nin dansçıları, Marmaris'te düzenlenen yarışmada 9 altın madalyayla Türkiye rekoruna ortak oldu. Antalyalı dansçılar, yarışmada toplam 12 madalya kazandı.
Antalya’nın önde gelen gençlik ve spor kulübü FHC Sahne Sanatları Akademisi, 2018 Türkiye Salsa liginde bir rekora imza attı. Türkiye Dans Sporları Federasyonu tarafından organize edilen ve geçen hafta sonu Uluslararası Marmaris Dans Festivali kapsamında gerçekleşen  Salsa Ligi 5. Etap yarışmasına, Türkiye’nin dört bir yanından yüzlerce dansçı katıldı. Yaş gruplarına göre ayrılan müsabakaya Antalya’dan katılan FHC dansçıları performansları ile göz doldurdu.
Dans antrenörü Fatih Haktan Coşkun tarafından yarışmaya hazırlanan dansçılar, farklı kategorilerde toplam 9 altın madalya alarak Türkiye rekoruna ortak oldu. Aynı zamanda 2 gümüş ve 1 bronz madalya olmak üzere toplam 12 madalya ile eve dönen dansçılar, yaşadıkları gurur ve mutluluğu dile getirdi.
Fatih Haktan Coşkun, dans adına profesyonel antrenman programları oluşturmaya ve yeni nesil başarılı dansçılar yetiştirmeye devam ettiklerini söyledi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!